trešdiena, 2021. gada 24. marts

Cik naudu var nopelnīt ar youtube mēnesī?

Nesen papētīju informāciju par to cik var nopelnīt naudu ar youtube mēnesī. Skatījos vairāku youtube kanālu analīzi par to kā veicās ar pelnīšanu youtube. Protams, ka katram kanālam tas ir individuāli, jo ir daudz kritēriju, kuri nosaka cik var nopelnīt naudu. Latvijā satura veidotāji pelna daudz mazāk nekā satura veidotāji, kuri veido saturu angļu valodā. 


cik var nopelnīt ar youtube

Vēlējos padalīties ar informāciju no kāda Latvijas youtube satura veidotāja. Satura veidotāji mēneša laikā augšupielādēja 24 video un par tekošo mēnesi nopelnīja 268.83 Euro. Protams pienāk klāt arī kaut kādi skatījumi par vecākiem video no piepriekšējiem mēnešiem, bet pārsvarā lielākais skatījumu skaits ir no jaunākajiem video. Ja tā vidēji skatās, tad uz vienu video ir aptuveni 10000 skatījumu, pluss, mīnuss. Par katru video sanāca nopelnīt nedaudz virs 10 Euro.


Nav lielas summas, taču priekš Latvijas satura ir diezgan pieņemami, ņemot vērā, ka video skatījumu nav nemaz tik daudz.


Pats agrāk biju mēģinājis taisīt youtube video, kad notiekumi nebija tik stingri kā tagad un man mēneša laikā izdevās nopelnīt 50 Euro. Agrāk varēja publicēt rediģētus video, tā saucamās video kompilācijas, kur no vairākiem video izgrieza interesantākos kadrus un samontēja vienu veselu video, šobrīd šādus video nevar monetizēt. Man toreiz bija 30000 skatījumu un par 30000 skatījumu samaksāja 50 Euro. 


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru