sestdiena, 2020. gada 8. augusts

Aiz restēm - seriāls - daudzsēriju filma par cietumu

Filmā Aiz restēm ir stāsts par kādu sievieti Makarenu, kura attiecību dēļ ar savu priekšnieku pieļāva lielu kļūdu. Makarena bija laba grāmatvede, kura savas darba iemaņas pēc sava priekšnieka lūguma lika lietā nelikumīgi. Kā rezultātā priekšnieks viņu uzmeta un Makarena nonāca cietumā. Tagad Makarenas ģiemne cīnās par taisnību un cenšas Makarenai palīdzēt, lai viņa pēc iespējas ātrāk tiktu ārā no cietuma. Taču viss nav tik vienkārši, jo ir daudz un dažādi šķēršļi, kuri apgrūtinās iespēju palīdzēt Makarenai. Taču tikmēr Makarenai būs jāpielāgos dzīvei cietumā un jāmēģina izdzīvot, jo cietumā valda citi likumi un cita kārtība.

Vēl pa vidu visam figurēs liela nauda, kuru kāda no ieslodzītajām ir paslēpusi ārpusē. Daudzi šo naudu vēlēsies iegūt savā īpašumā. Katrs naudai redz savu mērķi, taču iesaistīto būs ļoti daudz arī Makarenas tēvs un brālis vēlēsies iegūt šo naudu, jo tā varētu palīdzēt Makarenai tik ārā no cietuma un apmaksāt advokātu, samaksāt drošības naudu.


Makarenai cietumā, protams, būs gan draugi, gan arī ienaidnieki. 

Kopumā seriāls Aiz restēm ir diezgan interesants. Katru nākamo sēriju nevar sagaidīt, kad varēs atkal redzēt. Katrā ziņā man patīk un iesaku noskatīties arī citiem.


Orģinālais nosaukums seriālam ir Vis a vis (angliski Locked up). Šobrīd seriāls uzņemts no 2015 līdz 2019. gadam, četras sezonas. Imdb vērtējums ir diezgan augsts 8.3 zvaigznes. Seriāls ir saņēmis 26 nominācijas un 8 balvas.


Seriālā piedalās tādi aktieri kā Alba Flores, María Isabel Díaz Lago, Marta Aledo, Najwa Nimri, Berta Vázquez, Jesús Castejón, Laura Baena, Ramiro Blas, Alberto Velasco, Inma Cuevas, Maggie Civantos, Roberto Enríquez, Cristina Plazas, Daniel Ortiz, Harlys Becerra, Carlos Hipólito, María Salgueiro


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru