svētdiena, 2020. gada 21. jūnijs

Mana totalizatora stratēģija


Totalizatorā var likt likmes uz dažādām sporta spēlēm. Pēdējā laikā es izvēlos likt likmes uz futbola spēlēm. Futbola spēlēs, manuprāt, ir vieglāk paredzamas nekā hokeja spēles. Es esmu izvēlējies totalizatora stratēģiju vairāk vai mazāk. Ja konkrētāk runājam, tad lieku likmes uz vārtu skaitu visas spēles laikā.

Vārtu skaitu spēles laikā ir vieglāk paredzēt nekā pašu uzvaru, kā arī koeficienti ir lielāki nekā citreiz par pašu spēles uzvaru, kuru var paredzēt uz 90%, ka komanda uzvarēs. Vidēji futbolā tiek iesisti 2 līdz 3 vārti spēles laikā. Tad nu aptuveni ap šo vidējo rādītāju tiek liktas likmes. Kā redzams augstāk pievienotajā attēlā, tad ar šādu totalizatora stratēģiju izdevās uzminēt sešas spēles pēc kārtas.

Es tā normāli sāku spēlēt vairāk kā pirms gada un kaut kā tā lieta sāka padoties. Sākotnēji liku vienkārši likmes īsti neizprotot kaut kādas stratēģijas un rezultāti nebija ļoti iepriecinoši. Tagad vairāk pieturos pie pārbaudītām stratēģijām kā rezultātā arī rezultāts ir daudz patīkamāks.

Sporta likmes jeb totalizators varētu būt sava veida darbs internetā. Summas šeit apgrozās lielas ir tikai jāmāk paņemt savu daļu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru