pirmdiena, 2020. gada 15. jūnijs

Interesantas filmas par kosmosu

Starp zvaigznēm (Interstellar)


Filmā ir stāts par to, ka uz zemes ir ļoti daudz putekļu un to paliek aizvien vairāk. Cilvēkiem ir problēmas atrasties ārpus mājām un elpot. Daudziem cilvēkiem ir problēmas ar elpceļiem. Tādēļ tiek pieņemts lēmums doties kosmosā un meklēt citu planētu uz, kuras varētu eksistēt dzīvība. Taču vai viss būs tik vienkārši?


Marsietis (Martian)

Filmas stāsts ir par kādu astronautu, kurš kļūdas pēc tiek atstāts uz Marsa, jo tiek uzskatīts par mirušu. Viņam nāksies improvizēt, lai spētu izdzīvot vietā, kur dzīves apstākļi ir pavisam sāvādāki kā uz zemes. Vai viņam izdosies atgriezties uz zemes?


Apollo 13


Vēsturiska drāma par misiju kosmosā apollo 13. Misijas mērķis bija izkāpt uz mēness. Šī ir ļoti veca taču lieliska filma, kuru noteikti var skatīties atkārtoti vairākas reizes.


Ja zini vēl kādu labu filmu par kosmosu, tad noteikti atstāj komentārā filmas nosaukumu, vēlams angļu valodā.

Man pašam ļoti patīk filmas par kosmosu jo tā ir vieta, kur nav sanācis būt un filma sniedz šādu iespēju kaut uz mirkli tur nonākt. Kosmoss ir kaut kas ļoti liels un, manuprāt, vēl neizpētīts.

1 komentārs:

  1. Jā, man arī patīk par kosmosu. Ir daudzas labas, uzreiz gan tā nepateikšu. Ievērtē kaut vai Aniara (2018) - https://www.imdb.com/title/tt7589524/

    AtbildētDzēst