svētdiena, 2019. gada 2. jūnijs

Mana lielākā sporta likme totalizatorā uz hokeja spēli Latvija - Krievija

Mana lielākā sporta likme šobrīd ir 500 Euro un šo likmi biju uzlicis uz hokeja spēli Latvija pret Krieviju. Biju pārliecināts par 99 procentiem, ka Krievija uzvarēs un šī prognoze piepildījās. No 500 Euro likmes laimēju  54,50 Euro.

sporta likme

Vai ar sporta totalizatoru var nopelnīt?
Man šobrīd pelnīt ar to nesanāk, taču piepelnīties noteikti, ka var. Ar katru uzlikto likmi mana pieredze tikai palielinās, kā rezultātā pieļauju, ka tuvā nākotnē iespējams, ka varēšu ne tikai piepelnīties, bet arī nopelnīt. Viss ir atkarīgs no spēļu daudzuma mēnesī uz, kurām var likt ar minimālu risku. Stratēģijas, kā veikt sporta likmes ir ļoti daudz un dažādas. Es patreiz izmantoju trīs veida stratēģijas, kuras liekot ar katru uzlikto likmi pilnveidoju savas zināšanas. Protams, ka ne vienmēr sanāk prognozēt pareizi un nākas arī kādreiz zaudēt. Taču galvenais ir laimēt vairāk nekā zaudēt un tas man šobrīd izdodas. Kā rezultātā bilance ir ar plusa zīmi.

Mana pieredze par sporta likmēm un totalizatoru pagaidām ir pozitīva. Taču tas nav domāts visiem cilvēkiem, jo kļūdīties liekot savas prognozes ir ļoti viegli.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru