svētdiena, 2019. gada 12. maijs

Totalizatora dubultiespēja

Kas ir dubultiespēja totalizatorā? Šī iespēja nodrošina likt vienu likmi uz diviem spēles iznākumiem. Ir trīs iespējamie dubultiespēju varianti:

1) likme laimē vai laimē pirmā komanda
2) likme laimē vai laimē otrā komanda
3) likme laimē vai spēles iznākums nav neizšķirts

Totalizatora dubultiespēja ļauj laimēt ar lielāku varbūtību. Šī ir viena no stratēģijām, kuru es izmantoju. Protams, liekot dubultiespēju likmes koeficienti ir mazāki. Es izvēlos drošākus variantus, ar mazākiem koeficientiem, nekā riskēju liekot uz lieliem koeficientiem.

Biju uzlicis likmi uz šodienas futbola spēli Tottenham vs Everton. Liku uz Tottenham uzvaru vai neizšķirtu. Spēle beidzās 2:2 un piepildījās otrā prognoze neizšķirts. Ja būtu licis tikai uz uzvaru, būtu zaudējis. Tieši tādēļ dubultiespēju likmes ir daudz drošākas. Un koeficienti ne vienmēr ir ļoti mazi. Ja ir līdzvērtīgas komandas, tad uz dubultiespēju likmēm koeficienti ir diezgan pieņemami.

totalizators dubultiespēja

Biju uzlicis uz vēl vienu futbola spēli Burnley FC - Arsenal FC. Arī šeit liku dubultiespējas likmi, ka uzvarēs Arsenal vai arī būs neizšķirts. Šajā gadījumā uzvarēja Arsenal FC ar rezultātu 1:3.

totalizators




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru