svētdiena, 2018. gada 4. novembris

Laimēta likme sporta totalizatorā Rayo Vallencano vs FC Barcelona

Kā jau pirms dažām dienām rakstīju, tad biju uzlicis likmes uz divām futbola spēlēm. Viena no spēlēm bija Rayo Vallencano vs FC Barcelona un otra Manchetser City vs Southampton. Vakar vakarā notika viena no spēlēm Rayo Vallencano vs FC Barcelona. Godīgi sakot spēle nedaudz izvērsās savādāka nekā biju gaidījis.

Pirmajā puslaikā FC Barcelona iesita vārtos bumbu pirmajās 11 minūtēs. Tas lika uzelpot, jo tāds bija tas scenārijs, kuru gaidīju. Taču, tad ilgstoši FC Barcelona vairs nevarēja iesist nevienus vārtus un tas lika šaubīties vai spēle būs tik viegla kā paredzēju. 35 minūtē vārtos bumbu iesita Rayo Vallencano un rezultāts bija 1:1, kā arī beidzās pirmais puslaiks. Šāds rezultāts lika sākt nedaudz uztraukties.

Otrajā puslaika 57 minūtē vārtus iesita Rayo Vallencano un rezultāts bija 2:1. Tālāk jau sakās liela spriedze un zuda pārliecība, ka FC Barcelona paspēs kaut ko izdarīt. Līdz spēles pēdējām minūtēm  FC Barcelona neizdevās iesist vārtus un cerība, ka kaut kas mainīsies bija praktiski nekāda. Taču kā jau futbolā notiek, tad bieži vien pašās pēdējās spēles minūtēs notiek visādi brīnumi. 87 minūtē FC Barcelona iesita bumbu vārtos izlīdzinot rezultātu 2:2. Līdz spēles beigām bija palikušas 3 minūtes, taču pēc 3 minūtēm parasti vēl iedot papildus laiku. Bieži vien gadās, ka tieši papildus laikā viena vai otra komanda gūst vārtus. Taču laiks bija tik maz un rezultāts 2:2 man galīgi nederēja, jo biju licis uz FC Barcelona uzvaru. Notika brīnums un 90 minūtē FC Barcelona iesita bumbu vārtos un rezultāts bija 2:3.

Tas bija tieši tāds rezultāts, kurš ļāva man laimēt sporta totalizatorā uzlikto likmi.

sporta totalizators

Dīvaini, bet FC Barcelona šoreiz nospēlēja, manuprāt, diezgan slikti. Bumbu kontrolēja 69% no spēles laika, taču vārtu gūšanas iespējas bija mazāk nekā pretinieka komandai. Bet nu galvenais, ka uzvarēja, lai gan lika nedaudz sākt uztraukties.

Šodien notiks otra futbola spēle Manchester City vs Southampton plkst. 17:00. Šeit domāju, ka uztraukties nevajadzēs, kā spēlē ar FC Barcelona, taču sports paliek sports un var notikt visādi brīnumi.

Pagaidām esmu uzminējis 8 likmes pēc kārtas. Tā katrā ziņā nav slikta statistika, ņemot vērā, ka es neesmu baigais futbola fans vai hokeja fans. Es tīri paļaujos uz matemātiku, skaitļiem un statistiku.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru