sestdiena, 2018. gada 13. janvāris

Kā iegūt youtube skatījumus un abonementus

Ja ir izveidots jauns youtube kanāls, tad sākotnēki ir diezgan grūti iegūt saviem video daudz skatījumus. Iespējams, ka jūsu video ir lieliski, taču cilvēki par šiem video neko nezin. Tieši tādēļ izveidojot youtube kanālu, kamēr nav daudz abonementu ir nepieciešama reklāma. Reklāma vairos jūsu video skatījumu skaitu kā arī abonementu skaitu, ja video saturs cilvēkiem liksies interesants.

Kā zināms reklāma mūsdienās ir diezgan dārga. Taču ir alternatīvi risinājumi kā bezmaksas palielināt savu video skatījumu skaitu un iegūt arī daudzus abonementus un patīk atzīmes video failiem.

Viena no šīm alternatīvām ir kāda mājas lapa, kura piedāvā video skatījumu, kanāla abonementu un patīk atzīmju apmaiņu.  Lūk arī minētā mājas lapa YTMonster

kā iegūt youtube skatījumus

Kā šis apmaiņas process notiek. Process ir pavisam vienkāršs. Jūs skatāties citu cilvēku youtube video par to saņemot kredītus. Atkarībā no līmeņa, katru dienu par 50 noskatītiem video variet saņemt papildus bonusu. Par pirmo līmeni dod papildus 500 kredītus. Kredītus variet lietot, lai izveidotu savu youtube video kampaņu. Kampaņā variet norādīt kā tiks lietoti kredīti, vai par skatījumiem, vai par video komentēšanu, atzīmēšanu ar Patīk vai kanāla abonēšanu.

youtube view exchange

Kā zināms, tad youtube video skatījumu skaitu ir iespējams pārvērst naudā. Tieši tādēļ šī mājas lapa ir tik lieliska. Ir iespēja dabūt lielu apmeklējumu skaitu no dažādām valstīm. Variet uzstādīt minimālo limitu cik ilgi ir jāskatās jūsu video.

Neliels ieteikums, ja lietojiet šo mājas lapu. Pirmajās dienās nevarēju saprast kādēļ viņa slikti strādā, brīžiem pazūd savienojums ar šo lapu un nākas pārlādēt klientu, lai palaistu video skatīšanās lapu. izrādās bija nepieciešams, lai būtu ielogojies savā youtube kanālā. Tagad lapa strādā korekti un savienojums ar klientu vairs nepazūd.

Kanāla abonementus var dabūt ļoti ātri pārvēršot nopelnītos kredītus par papildus abonementiem. 1 abonements maksā 150 kredītus, viena vidē atzīme Patīk maksā 150 kredītus, komentārs arī maksā 150 kredītus, bet 1 skatījums 20 sekunžu garumā maksā 6 kredītus. 1 skatījums 60 sekundes maksā 18 kredītus. 1 skatījums 180 sekundes maksā 54 kredītus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru