svētdiena, 2017. gada 31. decembris

Mana pieredze ar vērtspapīru tirgošanos internetā

Tirgošanās ar vērtspapīriem internetā ir labs ienākuma avots. Es pat teiktu, ka tā ir viegla nauda. Galvenais peļņas noteikums ir naudas investīcija. Jo vairāk nauda tiek investēta, jo lielāka peļņa. Zemāk pievienotajā attēlā var aplūkot nelielu informatīvu attēlu par to, kāda ir mana pieredze ar Grindeks un Latvijas gāzes vērtspapīru pirkšanu un  pārdošanu.


Vai pastāv risks investējot vērtspapīros?

Risks pastāv, taču, manuprāt, tas ir minimāls, ja runa iet par Latvijas vērtspapīriem. Es teiktu, ka Latvijas vērtspapīru tirgus ir pietiekoši stabils.

Mana pieredze ar vērtspapīru tirgošanos internetā ir tikai un vienīgi pozitīva.  Es uzskatu, ka minimālais vērtspapīru skaits, ar, kuru var sākt kaut ko nopelnīt ir 100 vērtspapīri. Pirkt vērtspapīrus vajadzētu no tādiem uzņēmumiem, kuri ir stabili un uzticami. Ja uzņēmums katru gadu izmaksā dividendes, tad tas ir papildus peļņas bonus un labs iemesls pirkt tieši šāda uzņēmuma vērtspapīrus.

Šobrīd es tirgojos tikai ar Latvijas uzņēmumu vērtspapīriem, taču plānoju kaut kad nākotnē iegādāties arī ASV biržas vērtspapīrus. Tur risks, ir lielāks, taču arī peļņa ir lielāka. Piemēram Apple inc vērtspapīru kurss dienā var strauji krist un kāpt pat trīs reizes ar Latvijas vērtspapīriem tā tas nenotiek, vai nu cenas pieaugums strauji kāpj vai krīt vienas dienas ietvaros. (nerunājot par minimālu pieaugumu vai kritumu) 

Ja ir vēlēšanās kaut kur investēt naudu un ir lieka nauda, kuru varētu investēt, tad vērstpapīri noteikti ir labs risinājums.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru