pirmdiena, 2017. gada 30. oktobris

Zāģis 8 šausmu filma online

Klāt ir rudens un tuvojas Helovīnu vakars. Tieši šim vakaram būs piemērota kāda laba šausmu filma, piemēram, jaunais zāģis 8.

zāģis 8 šausmu filma

Cinamon kino teātrī šo filmu rādīs 31. oktobrī 19:00 un otrais seanss 21:30. Biļetes cena 7.30 Euro.

Esmu redzējis visas iepriekšējās daļas un tikai tādēļ vien ir velēšanās noskatīties arī šo jauno zāģis 8. Sižets gan jau, ka neatšķirsies no visām iepriekšējām daļām, taču kas zin, varbūt šoreiz visas iesaistītās personas pārmaiņas pēc izdzīvos.

Filmas garums 1 stunda 30 minūtes. Ieteicamais vecums, lai šo filmu skatītos ir sākot no 16 gadiem. Imdb mājas lapas vērtējums nav pārāk augsts, tas ir tikai 6.8 zvaigznes.

šausmu filma zāģis 8


Filmas treileris, protams, likās interesants. Cilvēki atrodas ieslēgti vienā telpā. Viņiem galvā ir uzmontēti spaiņi un spaiņiem ir izgriezts caurums, lai varētu kaut ko redzēt. Ap kaklu visiem ir apliktas ķēdes un otrs ķēdes gals atrodas sienas otrā pusē. Pie sienas, kur atrodas otrs ķēdes gals ir piestiprināti ripzāģi. Ķēdes mehānisms sāk ķēdi raut lēnām uz sienas pusi kā rezultātā cilvēki tiek virzīti tuvāk zāģiem. Vai šoreiz visi izdzīvos? Kurš būs tas drosmīgais, kurš izkļūs no šī neiedomājamā murga?

Tā kā kino māksla visu laiku attīstās, tad domāju, ka šajā filmā atšķirībā no iepriekšējām daļām būs daudz spēcīgāks sižets, efekti un emocijas.

Lasi tālāk un skaties - zāģis online

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru