ceturtdiena, 2017. gada 26. oktobris

Sveču un svečvadu maiņa toyota celica

Šogad sanāca tā, ka beidzot bija iespēja izdarīt to, ko katru gadu atliku uz vēlāku laiku. Manai toyota celica sākās neliela problēma. Kamēr motors nebija kārtīgi uzsilis, tikmēr dodot virsū gāzi viņa tā nelabi raustījās. Pie luksofora bieži vien bija kauns, jo no malas visticamāk izskatījās, ka es tikko būtu nokārtojis tiesības un nemāku pārslēgt ātrumus, ka mašīna raustās.

svečvadu un sveču maiņa

Pilnīgi aukstam motoram šī raustīšanās nebija, taču kā nedaudz uzsila tā sāka raustīties. Vajadzēja nobraukt kādus 5 km, lai šī problēma pazustu. Pēc 5 km brauciena, varēja turpināt ceļu kā normāls cilvēks bez mašīnas raustīšanās.

Katrā ziņā mani tas nedaudz kaitināja un nācās veikt nelielus remonta darbus. Sveces manam auto nebija mainītas ļoti sen un es to zināju. Taču, kamēr gāja un nebija nekādu problēmu, sanāca šo remontu atlikt uz vēlāku laiku. Arī sveču vadi nebija sen mainīti.

sveču maiņa toyota celica


Sveces bija pilnīgi melnas un viens no sveču vadiem bija caurs. Papildus tam visam tika nomainīts arī sadalītāja vāciņš, kurš bija nezināmu iemeslu dēļ pakusis kā arī sadalītāja rotors. Kopā visas rezerves daļas izmaksāja 115 Euro.

Sveces maksāja 20 Euro
Sveču vadi 49 Eur
Sadalītāja vāciņš 34 Euro
Sadalītāja rotors 12 Euro

Pēc šī remonta, protams, raustīšanās pazuda un toyota celica atkal ir pietiekoši paklausīga. Patiesībā auto ir palicis daudz atsaucīgāks uz gāzes pedāļa nospiešanu un tas, protams, priecē.

Te ir mana servisa grāmatiņa jeb izcenojums par veiktajiem remonta darbiem - toyota celica remonta izmaksas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru