piektdiena, 2017. gada 13. oktobris

Laba viesnīca Milānā Ramada Plaza

Ja ir velēšanās doties uz Milānu, tad iesaku apmesties viesnīcā Ramada Plaza Milano. Viesnīca atrodas labā vietā ar labu satiksmi. Metro stacija atrodas tikai 700 metru attālumā no viesnīcas. Ļoti liels pluss ir tāds, ka viesnīcas viesi var izmantot bezmaksas velosipēdus, lai aplūkotu brīnišķīgo Milānu.

viesnīca milānā

Pie pašas viesnīcas ir bezmaksas autostāvieta. Ja nu gadījumā plānojat pilsētu aplūkot caur auto logu vai aizbraukt uz tuvākajām citām pilsētām, tad nebūs problēmu auto atstāt pa nakti pie savas viesnīcas. Viesiem ir iespēja izvēlēties starp diviem restorāniem, kuri atrodas ēkā. Protams, var doties arī baudīt maltīti ārpus viesnīcas telpām.

Viesnīcas vērtējums no apmeklētāju puses ir pietiekoši augsts. Kopējā vērtējumu atzīme ir 8.4. Cena par septiņām naktīm ir aptuveni 720 Euro pēc šī brīža piedāvājuma cenas. Protams, cena ir mainīga atkarībā no tā cik laicīgi rezervējiet viesnīcu kā arī, kurā gadalaikā plānojat apmesties Ramada Plaza.

Numuriņi ir lieliski un skats no terases ir satriecošs. Protams, par lielisku viesnīcu arī labi nāksies samaksāt. Taču, kam ir svarīgi, lai viesnīca būtu laba, tad tiem cilvēkiem noteikti cena būs pieņemama.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru