otrdiena, 2017. gada 31. oktobris

Kā palielināt mājas lapas apmeklējumu

Mājas lapas apmeklējumu var palielināt dabīgā veidā un to var darīt arī mākslīgi. Dabīgais apmeklējums vienmēr būs vērtīgāks par mākslīgo. Lai mājas lapai būtu liels apmeklējums ir jāveido tāds saturs, kurš uzrunā plašu auditoriju. Saturam ir jābūt pietiekoši aktuālam un jaunam, lai cilvēkiem tas būtu interesants. Vērtīgs saturs ir tāds, kurš ir pietiekoši populārs šodien un būs populārs vēl kā minimums gadu, ideālā gadījumā pat vairākus gadus. Šāds saturs nodrošina katru dienu jaunu apmeklētāju pieplūdumu, kuri meklējot sev svarīgu informāciju, nonākt Jūsu mājas lapā.

kā palielināt apmeklējumu


Mākslīgais apmeklējums tiek veidots, lai piesaistītu jaunus patstāvīgos apmeklētājus, ja gadījumā viņus ieinteresē Jūsu mājas lapa. Mūsdienās lielu skaitu apmeklētājus var piesaistīt no sociālajiem tīkliem. Kā redzams augstāk pievienotajā bildē, tad divu dienu laikā uz šo mājas lapu ir atnākuši 210 lietotāji no facebook sociālā tīkla. Šāda veida sociālie tīkli ir vairāki, piemēram, draugiem.lv, twitter, instagram, youtube un citi.

Manai lapai novirzošais saturs ir lielāks nekā dabīgais apmeklējums. Tieši tik liels spēks, mūsdienās, ir sociālajiem tīkliem. Ar sociālo tīklu palīdzību ir iespējams ģenerēt katru dienu lielu apmeklētāju skaitu.  Sociālajos tīklos ir liels cilvēku skaits no visas pasaules. Ir ļoti ērti apmeklētāju skaitu dabūt no konkrētām valstīm, pilsētām vai pat pēc dzimuma. Sociālie tīkli piedāvā iegūt informāciju par šiem cilvēkiem, kuru datus Jūs variet izanalizēt un izmantot savā labā.

Kā palielināt mājas lapas apmeklējumu?

  • Ar sociālo tīklu palīdzību
  • Komentējot citu lietotāju blogus vai mājas lapas par līdzīgām tēmām, kuras ir Jūsu mājas lapā
  • Saišu reklāma zem forumu vai diskusiju ierakstiem

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru