svētdiena, 2017. gada 22. oktobris

Galda spēles ballītei

Man personiski patīk aktīvas ballītes, kurās notiek kaut kas atraktīvs un jautrs. Bieži vien, ja ballītē nav īsti, ko darīt, tad visu pasākumu var izglābt kāda laba galda spēle.

galda spēle saderēsim
Interesanta spēle, kuru nesen spēlēju, Saderēsim?. Spēlē viens no dalībniekiem izvelk kārti un, tam cilvēkam, kuram būs jāpilda konkrētais uzdevums šo kārti nerāda, taču parāda šo kārti pārējiem spēles dalībniekiem. Pārējie spēles dalībnieki liek likmes par to vai cilvēks šo uzdevumu varēs izpildīt vai nē. Taču nevienam nepasaka vai likmes liek par to, ka uzdevums netiks izpildīts vai pretēji, ka uzdevums tiks izpildīts. Katram spēles dalībniekam vai komandai ir divas kārtis jā vai nē. Vienu no šīm spēles kārtīm kopā ar uzlikto likmi atstāj uz spēles galda. Uzvar tie spēles dalībnieki, kuri ir uzminējuši vai cilvēks konkrēto uzdevumu būs spējīgs izpildīt vai nē. Gadījumā, ja neviens no spēles dalībniekiem neuzmin pareizi par to vai cilvēks uzdevumu izpildīs, tad visas uzliktās likmes saņem konkrētais cilvēks.

galda spēle alias

Alias, manuprāt, ir viena no lieliskākajām ballīšu spēlēm. Šī spēle parasti ir jautra kā arī pietiekoši izglītojoša. Spēles uzdevums ir pēc iespējas labāk izskaidrot vārda būtību, lai komandas biedri varētu to atminēt. Taču nedrīkst norādīt uz lietām vai nosaukt to vārdu, kurš ir uzrakstīts uz izvilktās kārtis. Uz vienas kārtis parasti ir uzrakstīti vairāki vārdi. Nākošo kārti var ņemt, ja visi vārdi no konkrētās kārts ir atminēti.

Ballīšu spēles pieaugušajiem

Dzeršanas spēles

Ballīšu idejas

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru