ceturtdiena, 2017. gada 14. septembris

Nokia lumia 830 defekti jeb problēmas

Manā īpašumā Nokia lumia 830 ir jau vairāk kā divus gadus. Pirmajā telefona lietošanas gadā iespaids bija pozitīvs. Es neteiktu, ka tagad šis iespaids ir baigi mainījies, taču nācās saskarties ar nelielām problēmām jeb defektiem. Pēc aptuveni divu gadu lietošanas parādījās nepatīkams defekts.

nokia lumia 830 telefons


Dažreiz telefonam pazūd skaņa. Sākotnēji es domāju, ka tas ir saistīts ar austiņām. Respektīvi, ka telefons domā, ka austiņas joprojām ir palikušas iespraustas konta ligzdā. Vēlāk tomēr izrādījās, ka neatkarīgi no tā vai austiņas tiek lietotas skaņa, pazūd un parādās. Nav tā, ka pavisam skaņa pazustu, ja pieliek austiņas, tad caur austiņām skaņa ir dzirdama. Aizdomas, ka šī problēma parādījās pēc sistēmas atjaunināšanas.

Pagaidām uz servisu neesmu nesis un vēl it kā ir variants pārinstalēt vai atiestatīt iestatījumus, to pagaidām arī vēl neesmu mēģinājis.

Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma, kuru veiksmīgi izdevās atrisināt?

Otra problēma, ir tāda, ka telefons pats no sevis izslēdzas un ieslēdzas. Tas gan parasti notiek, tad, kad telefons netiek lietots un tas atrodas gaidīšanas režīmā. Varbūt tā ir kāda speciāla funkcija par, kuru es nezinu. Katrā ziņā šī problēma mani uztrauc mazāk nekā problēma ar skaņu.

Trešā problēma, kura lietošanas laikā parādījās bija saistīta ar kameru. Dažreiz kamera uzkaras. Tas izpaužas tā, ka ieslēdzot kameru parādās melns ekrāns un no kameras automātiski iziet ārā. Šo problēmu var atrisināt izslēdzot telefonu un ieslēdzot to no jauna. Tāds defekts parādās, ja ilgi telefons nav bijis izslēgts vai pārstartēts. Šī problēma arī nav baigi kritiskā vienīgi, ja kādreiz ātri gribās kaut ko nofotografēt un uzreiz to nav iespējams izdarīt, tad tas ir kaitinoši.

Kopumā nokia lumika 830 man patīk. Kamera pilnībā apmierina. Dizains ir perfekts, tieši tāds, kāds man patīk. Pozitīvais ir tas, ka telefonam ir metāla rāmis. Karstās vasaras dienās tas ir patīkami, jo telefons neuzkarst.


Mans iepriekšējais raksts, kad tikko biju nopircis šo telefonu -  nokia lumia 830 atsauksmes

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru