trešdiena, 2017. gada 13. septembris

Lēti lidojumi uz Dubaiju novembrī

Šobrīd ir pieejami lēti lidojumi uz Dubaiju. Novembrī biļete vienai personai turp un atpakaļ maksā sākot no 313 Eur. Manuprāt, tā ir laba cena. Kā arī Dubaijas apmeklējums rudenī ir patīkamāks, ja nepatīk ļoti liels karstums. Taču, tas nenozīmē, ka Dubaijā novembrī ir auksts. Tur silts klimats saglabājas visu gadu, taču rudens sezonā šis karstums ir ciešams.

dubaija lēti lidojumi

Iepriekš jau biju veidojis nelielu ieskatu par Dubaiju, ko, tad šajā valstī ir vērts redzēt. Detalizētāka informācija pieejama zemāk redzamajā saitē.

Ko darīt un ko apskatīties Dubaijā?


Ja dodaties uz šo valsti, tad noteikti ir jāapskatās tuksnesis. Un vislabāk to ir darīt kamieļu mugurā baudot tuksneša karstumu un smiltis.

Ar viesnīcu cenām ir tā, ja vēlaties apmesties labā viesnīcā, kura atrodas pilsētas centrā un ir augšējos stāvos, tad nāksies rēķināties par septiņām dienām ar kādiem 700 vai 1000 Euro un uz augšu.

viesnīca dubaijā carlton hotel


Protams, ir pieejamas arī pieticīgākas viesnīcas. Lētākā viesnīca par septiņām dienām ir pieejama par 207 Euro. Šajā cenā ir iekļautas arī bezmaksas brokastis. Protams, ka nevar salīdzināt viesnīcu par 207 Euro ar 700 Euro. Šīs viesnīcas ir kā diena pret nakti. Taču, ja nav tik daudz finanses un ceļojuma laikā viesnīca nav tas galvenais, tad arī viesnīcai par 207 Euro nebūs nekāda vaina. Ceļojums uz Dubaiju nav lēts, taču tā ir vieta, kura ir jāredz, tur ir cita kultūra un lielākajās pilsētās liela greznība.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru