otrdiena, 2017. gada 12. septembris

Blindspot - aklā zona online

Nesen sāku skatīties seriālu Blindspot jeb latviešu valodā aklā zona. Seriāla sižets ir tāds, ka pilsētas centrā tiek atstāta liela soma ar uzrakstu piezvanīt FBI. Protams, teritorija tika norobežota, jo pastāvēja iespēja, ka somā ir sprāgstvielas. Taču izrādījās, ka somā bija kaila sieviete, kuras ķermenis pilnībā bija klāts ar tetovējumiem. Sieviete tika nogādāta FBI galvenajā iecirknī un nopratināta. Tika veiktas dažādas pārbaudes kā arī tetovējumu skenēšana. Atklājās, ka sieviete neko neatceras par savu dzīvi un par to, kā viņa ir nonākusi somā.

seriāls blindspot

seriāls aklā zona

blindspot serial

blindspot

Seriāla Blindspot sižeta gaitā sieviete lēnām sāks atcerēties kaut kādus fragmentus no savas dzīves. Interesantākais būs uzzināt, kas tad īsti ar viņu notika un, kuri, tad ir labie un, kuri tomēr nē. Seriāla sākumā tas tā viennozīmīgi nav nosakāms.

Video

Seriāls ir interesants un notikumi uz priekšu iet diezgan raiti. Katra nākamā sērija papildina iepriekšējo. Šobrīd ir pieejamas divas pilnas sezonas un trešā sezona ir sākusies. Ja kāds nav sācis skatīties šo seriālu, tad iesaku. Vismaz mani šis seriāls aizrauj.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru