ceturtdiena, 2017. gada 10. augusts

Ko darīt Dubaijā plānojot savu tūrisma maršrutu

Dubaija ir interesanta vieta, kur ir ļoti daudz izklaižu iespēju. Manuprāt, Dubaijā nevar būt garlaicīgi. Ceļojums, protamas, nav no tiem lētākajiem, taču tas ir pietiekoši iespaidīgs, lai es par to būtu gatavs maksāt vairāk nekā par ceļojumu uz tuvākajām kaimiņu valstīm.

Ko, tad īsti var darīt šajā brīnišķīgajā zemē?


kamieļu safari dubaijā

Pirmā lieta, kuru noteikti vajadzētu izmēģināt ir kamieļu safari. Tas ir interesants piedzīvojums vairāku stundu garumā tuksnesī kamieļa mugurā. Pastaiga kamieļu mugurā noslēdzas ar pikniku tuksneša vidū kādā nelielā izveidotā ciematiņā.

kamieļu izjāde dubaijā


Vēl ļoti interesanta vieta ir zemūdens zoo. Tā ir liela iespaidīga ūdens pasaule, kurā var aplūkot interesantas radības maksimāli tuvu un starp Jums ir tikai stikls. Ja, Jums sanāk aizlidot uz Dubaiju, tad šo ūdens pasauli noteikti iesaku apmeklēt. Te ir iespaidīgi skati.

zemūdens zoo dubaijā

Ko darīt Dubaijā, ja gribās nedaudz mierīgāka veida pasākumus? Katra tūrista pienākums ir apmeklēt slaveno Burj Khalifa torni.

burj khalifa dubaija

Lai apmeklētu šo augsto celti nāksies pirkt biļetes laicīgi, jo pērkot biļetes uz vietas var gadīties, ka visas jau ir izpirktas. Tāpēc ieteiktu tās laicīgi iegādāties internetā. Vēl vajadzētu ņemt vērā to, ka saulrieta laikā biļetes ir daudz dārgākas, jo par labu skatu ir jāmaksā. Pēdējo reizi, kad skatījos cenas, tad divām personām sanāca 220 Euro. Konkrētajā tornī atrodas arī restorāns no, kura paveras labs skats, kā arī ir iespēja aplūkot mākslas galeriju. Protams, ēkā atrodas arī viesnīca.

ferrari pasaule dubaijā

Kā tad bez ferrari pasaules apmeklējuma. Lieliska iespēja izbraukt ar dažāda veida karuseļiem un visi kā viens ir veidoti saistībā ar ferrari tēmu. Papildus ir iespējams aplūkot dažādus īstus ferrari modeļus. Šeit noteikti ir jārēķina visa diena, jo atrakciju ir diezgan daudz.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru