ceturtdiena, 2017. gada 25. maijs

Filmas, kuras liek aizdomāties


Dažreiz noskatoties kādu no filmām tā ilgi paliek atmiņā. Šādas filmas es uzskatu par labām filmām. Ir filmas, kuras pēc skatīšanās liek nedaudz padomāt kāpēc beigas bija tieši tādas vai arī citreiz filmu beigas ir divdomīgas un līdz galam nav skaidras un tad režisors ļauj filmu skatītājam pašam izdomāt šīs beigas kā nu katram labāk patīk. Pēdējā laikā vairs nav sanācis skatīties tik daudz filmu kā agrāk, jo brīvais laiks ir daudz mazāk, taču vēlējos pieminēt dažas filmas, kuras joprojām ir palikušas atmiņā un, kuras ir likušas aizdomāties.


Shutter island - slēgtā sala

shutter island

Filmas stāsts ir par kādu salu uz, kuras atrodas neliela iestāde, kur tiek ārstēti cilvēki ar psiholoģiskām problēmām. Galveno lomu spēlē Leonardo Di Caprio. Uz salas ierodas kāds cilvēks, kurš ir detektīvs un izmeklē kādu noziegumu. Tā vismaz uzskata viņš pats. Interesanta filma, kura skatītājam ļauj pieņemt savu versiju par to, kas īsti uz šīs salas notiek.


A serbian film

a serbian film

Filma par nelikumīgu porno biznesu, kurā tiek iesaistīts sākotnēji vīrietis, bet pēc tam viņam nezinot arī viņa ģimene. Šī pagaidām ir filma, kura pēc noskatīšanās radīja dīvainas sajūtas. Pēc noskatīšanās domāju, ko es tikko vispār skatījos. Diezgan spēcīga filma. Filmu ieteicams skatīties tikai no 18+, jo pameklējot attēlus internetā būs uzreiz skaidrs kādēļ tas tā ir. Nevienu otru tādu filmu vairs neesmu redzējis. Taču filma ir palikusi atmiņā ar savu neparasto pieeju un pārsteiguma momentu pirms filmas beigām un pašās filmas beigās. Ja interesē uzzināt nedaudz vairāk par šo sadistisko filmu, tad vairāk informāciju variet izlasīt zemāk norādītajā adresē.

A serbian film


Solitary man - vientuļnieks

solitary man

Interesants stāsts par kādu vīru, kuram ārsti paziņo sliktas ziņas par viņa veselības stāvokli. Tālāk viņš neierodas uz ārstu ieteiktajām izmeklēšanām, lai ārstētos, taču pieņem lēmumu nodzīvot savu dzīvi nezinot to ,cik viņam ir atlicis. Viņš maina savu dzīves veidu kā rezultātā viss, kas viņam bija viņš zaudē. Dzīve mainās un viss apkārt mainās viņa dzīvē. Interesants stāsts, kurš pēc filmas noskatīšanās lika padomāt par to, kas šajā dzīvē ir svarīgs un varbūt kam nav tik liela nozīme.

Mēs zoo stacijas bērni

mēs zoo stacijas bērni

Interesants stāsts par narkomāniem un narkomāniju. Veca filma, bet ļoti iespaidīga. Filmā tiek parādīts tas, cik tālu cilvēks ir gatavs iet, lai saņemtu savu kārtējo devu, kuru tik ļoti vēlas. Filmu galvenie varoņi tiek attēloti kā jaunieši, kuri piedzīvojumus meklē apreibinoties uz ielām. Spēcīga un tai pašā laikā ļoti patiesa filma. Nedaudz vairāk informāciju par šo filmu variet aplūkot zemāk norādītajā adresē.

Mēs zoo stacijas bērni


Lylia 4-ever

lilya 4-ever

Filmā Lilya 4-ever ir skumjš stāsts par kādu jaunu meiteni, kuru pamet māte. Meitene cenšas izdzīvot šajā pieaugušo pasaulē un cenšas kaut kā nopelnīt naudu. Viņai negaidot tiek piedāvāts labs darbs un viņa šo iespēju nelaiž garām. Taču iespējams, ka šī iespēja ir viņas lielākā kļūda visā viņas mūžā. Skumjš, bet savā ziņā patiess stāsts par mūsdienu problēmām.
Par filmu var vairāk uzzināt zemāk norādītajā adresē.

Lilya 4-ever

1 komentārs:

  1. Lilya 4-ever skatījos piurms daudziem gadiem un toreiz šī filma atstāja ļoti lielu iespaidu, biju filmas iespaidā vēl pāris dienas pēc noskatīšanās. Kopš tā laika ir skatītas daudzas jo daudzas visdažādāko žanru filmas, ieskaitot A Serbian Film. Grūti kādu filmu izcelt, gan jau ka ir bijušas vēl citas kas ir vienkārši savādākas, bet tagad tā grūti atcerēties vai kādu izcelt.

    AtbildētDzēst