svētdiena, 2017. gada 2. aprīlis

Preces internetā no ebay

Iepirkties internetā, mūsdienās, ir moderni. Tādā veidā var ietaupīt gan laiku, gan arī naudu. Es gan vairāk runāju par ārzemju interneta veikaliem, jo Latvijā interneta veikali precēm liek nereālu uzcenojumu. Vairākas reizes esmu redzējis dažādos Latvijas portālos informāciju par to, kur tiek salīdzināta cena vienai un tai pašai precei. Un uzcenojums dauzām precēm patiešām ir kosmisks.

Es pats labprāt izmantoju mājas lapu ebay caur, kuru, tad arī pasūtu dažādas preces. Ebay var atrast visdažādākās preces sākot ar sīkumiem kā piemēram, diegs vai dzija un beidzot ar tehniku un pat ar mašīnām vai to aksesuāriem. Visbiežāk gan es pasūtu preces no Ķīnas. Ķīnā preces ir daudz lētākas nekā jebkurā citā Eiropas savienības valstī. Prece vidēji parasti pienāk pēc divām līdz trīs nedēļām. Pasūtītās preces piegādes datums ir redzams uzreiz nopērkot konkrēto preci. Papildus ir iespējams izsekot preces atrašanās vietu visu sūtījuma laiku, ja pārdevējs ir norādījis sūtījuma numuru. Pērkot preci par šādiem sīkumiem ir jāvienojas, jo ne vienmēr pārdevējs norāda šo sūtījuma numuru, ja viņam to iepriekš nepalūdz.

Ebay es iepērkos caur paypal sistēmu, jo tā ir drošāk. Paypal sistēma ir savienota ar bankas karti un šī sistēma kalpo kā starpnieks starp naudas plūsmu. Ja ir velēšanās uzzināt, kā paypal sistēmai piesaistīt bankas karti, tad šo informāciju var atrast zemāk redzamajā saitē.
Kā paypal reģistrēt kredītkarti?

Iepērkoties ebay, pircējs par katru veiksmīgo pirkumu saņem zvaigzni. Šīs zvaigznes norāda uz to cik uzticams ir pircējs. Tādas pašas zvaigznes ir arī pārdevējam. Zvaigznes ir reputācija ebay sistēmā. Pircēju ar augstu reputāciju neviens pārdevējs nevēlēsies apčakarēt, jo ebay sistēma saņemot ziņu no šāda pircēja uzsāks sankcijas pret pārdevēju nekavējoties.

Lūk dažas lētas preces, kuras var iegādāties caur ebay mājas lapu.

Preces internetā no ebay

lēts krekls ebay

T-krekls dažādās krāsās un izmēros, kuru var iegādāties par 1.22 dolāriem. Piegāde, konkrētajai precei ir bezmaksas. Piegādes maksimālais laiks 25 dienas.

lēta ziemas cepure

Ziemas cepure 2.99 dolāri.

leta ādas jaka

Lēta mākslīgās ādas jaka 22.12 dolāri. Bezmaksas piegāde un sūtījuma pienākšanas laiks 35 dienas. Latvijā pastaigājot pa interneta veikaliem šāda veida jaku var iegadāties par 70 Euro. Tad rēķiniet paši kāds Latvijā precēm ir uzcenojums.

Veikalā par šādu cenu Latvijā nekad nevarēs iegādāties cepures vai citus apģērbus, jo cenas tiešām ir ļoti zemas. Jā, protams, šiem apģērbiem nav firmas zīmes un lielāka daļa no šiem apģērbiem tiek šūti darbnīcās kaut kur tālajā Ķīnā. Taču tas nenozīmē, ka precei ir slikta kvalitāte. Latvijā esmu nopircis apavus, kuri izjūk daudz ātrāk nekā tie, kurus esmu sūtījis caur Ebay un pa taisno no Ķīnas.

Preces internetā no ebay nopirkt nav sarežģīti. Nepieciešams reģistrēties un izveidot savu kontu. Pērkot preces ir divas iespējas vai nu caur paypal sistēmu, kas ir drošāk vai arī uzreiz ar bankas pārskaitījumu.

Atsauksmes par iepirkšanos ebay interneta veikalā
Mana pieredze pasūtot no Ebay ir tikai un vienīgi pozitīva. Kopumā esmu pasūtījis vairāk kā 50 dažāda veida preces. No visām precēm neesmu saņēmis tikai divas. Par vienu es atguvu naudu, bet par otru nē, taču pats biju vainīgs, jo aizmirsu aplūkot pircēja reitingu, kurš bija ļoti zems ar negatīvam atsauksmēm. Turpmāk šādu kļūdu vairs neesmu pieļāvis.

Kā pasūtīt drēbes no ebay tās nepiemērot?
Daudzi jautā, kā var pasūtīt drēbes tās iepriekš nepiemērot. Ir jāzina ļoti precīzi savi izmēri. Pie katras preces ir loti detalizēts apraksts, kurš ļoti rūpīgi ir jāizlasa. Ja nu gadījumā esat kļūdījies ar saviem izmēriem, tad ir iespēja preci atgriezt pārdevējam iepriekš ar viņu vienojoties un Jums tiks atsūtīta prece ar pareiziem izmēriem. Taču pirms nospiežat podziņu pirkt, iesaku izlasīt preces aprakstu divas reizes, lai būtu pārliecināti, ka preces fotogrāfija atbilst preces aprakstam.

Šobrīd Latvijā neskaitāmie interneta veikali pelna naudu pasūtot preces caur Ebay mājas lapu. Esmu vairākas reizes dažādos interneta veikalos redzējis preces, konkrētāk apģērbu, kuru iepriekš biju skatījies ebay. Protams, Latvijā uzreiz precei ir divkārša cena. Ss.lv arī ir atrodamas ļoti daudzas preces, kuras nāk taisnā ceļā no Ķīnas par lētu naudu, bet pārdodas Latvijā jau par nesimpātisku summu. Ķīna māk taisīt labus viltojumus firmas zīmēm un daudzas šādas preces Latvijā ss.lv portalā tiek pārdotas kā oriģināls. Cenas starpība, kuru iegūst pārdodot šādu preci ir ļoti laba un nebrīnītos, ka ir cilvēki, kuri arī nopērk.

Kā iepirkties ebay?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru