ceturtdiena, 2017. gada 23. marts

vw polo atsauksmes

Vw polo ir mazs auto, taču, manuprāt, ļoti piemērots auto, lai varētu ekonomiski pārvietoties pa pilsētu. Protams, viss ir atkarīgs no izvēlētā modeļa. Piemēram, 2016. gada 1.0 Tsi motors uz 100 km patērē pilsētā aptuveni 5.3 litrus, bet ārpus pilsētas 3.9, vidējais aptuveni 4.4 litri uz 100 km.  Jauda priekš tādas mazas mašīnītes domāju, ka ir pietiekoša it sevišķi pilsētā. Jauda konkrētajam modelim ir 110 hp.

vw polo atsauksmes

Protams, ir pieejami arī nedaudz žiperīgāki modeļi kā, piemēram, 1.8 Gti motors ar jaudu 192 hp. Priekš tāda maza aparāta tas ir pietiekoši labi.  Un ar visiem 192 hp pēc auto datiem pilsētā ir norādīts, ka patērēs 7.6 litrus un ārpus pilsētas 5.1, vidējais 6 litri.  Tiem kam patīk mazas, bet tai pasā laikā žiperīgas mašīnas, tad vw polo iespējams, ka būs laba izvēle.  Pēc ārējā dizaina mašīna man patīk, taču, ja es šādu modeli pirktu, tad noteikti 1.8 gti un ar ādas apdari. Latvijā diemžēl dīleris nepiedāvā 1.8 Gti, modeļus, vismaz piedāvājumu lapā redzēju tikai 1.0 un 1.2 tsi benzīna un dīzeļa motorus. Jauns 1.2 tsi modelis maksā 15473 Euto. Protams, ja izvēlās papildus fīčas, tad cena būs krietni augstāka. Ja pērk mazlietotu auto, tad var nopirkt par pāris tūkstošiem lētāk, aptuveni 13 000 Euro.

vw polo interjers

Vw polo interjers nav nekas īpašs, tas ir tik vienkāršs kā pati mašīna. Remonta izmaksas ir lētas un visam ir ļoti viegli tikt klāt arī motora telpā. Visvairāk man šai mašīnai patīk tās ekonomija, ja ir velēšanās braukt tieši ar benzīna dzinēju, nevis uz gāzi vai ar dīzeli. Priekš pilsētas auto šī mašīna, manuprāt, ir ideāla. Ar parkošanos arī nevajadzētu būt problēmām, jo auto neaizņem daudz vietas. Cena, manuprāt, ir pieejama un nav kosmiska. 

1 komentārs:

  1. Man liekas, ka tomēr pārāk maza ir šī mašīna, es labāk izvēlētos golfu

    AtbildētDzēst