sestdiena, 2017. gada 11. marts

Audi a6 c6 atsauksmes


Audi A6 C6 izskatās pietiekoši labi, lai būtu velēšanās ar šo auto braukt.  Joprojām esmu auto meklēšanas procesā un meklēju sev kaut ko, kas tiešām patiktu. Audi A6 C6 varbūt nav tik skaists kā BMW 5, bet toties tam nesper spoguļus un bamperus. Audi kā jau parasti piedāvā ļoti lielu motoru klāstu. Tas ļauj ik vienam izvēlēties sev piemērotāko. Daži saka, ka pērkot audi ir jāņem versija ar pilnpiedziņu. Patiesībā domāju līdzīgi, ka audi piestāv pilnpiedziņa. Mani noskatītie motori ir 3.2 quattro benzīns vai 4.2 v8. v8 motota skaņa ir perfekta un labprāt velētos to savam auto. Šobrīd aptuvenā tirgus cena par 2005. gada šāda tipa auto ir 6000 Euro, kura svārstās gan uz augšu un uz leju atkarībā no auto stāvokļa un komplektācijas.


Ja salīdzina ar piemēram veco bmw 7 e38 salonu, tad audi A6 c6 salons man patīk daudz labāk. Jā ādas krēsli, protams, nav tik kvalitatīvi kā BMW, taču kopējais interjers tomēr uzrunā vairāk. Taču ,ja salīdzinām ar BMW 5 vai 7 versiju, tad tomēr BMW salons patīk vairāk. Bet, ja es nevaru turēt auto uz ielas, bez riska, ka tam kaut ko noskrūvēs, tad man šādu auto nevajag. Audi A6 C6 ir modelis, kuru droši var turēt uz ielas un lieki neuztraukties par to, ka norīta kāda auto detaļa būs pazudusi.

Pagaidām izskatās, ka tieši šis modelis ir ieņēmis top 1 vietu manā auto izvēlē balstoties uz dažādiem manis izdomātiem kritērijiem. Kā papildus ekstra šim auto ir pilnpiedziņa, kura atvieglos braukšanu ziemas un dubļainos apstākļos. Interjerā vidus konsole ar automātisko kārbu izskatās pietiekoši moderni, lai gan auto nav no tiem jaunākajiem. Kopumā auto izskatās pietiekoši mūsdienīgi un cena tam ir salīdzinoši laba. Remonta izmaksas gan šim auto nebūs no tām lētākajām, bet, ja auto patīk un ir bauda ar to braukt, tad cenai nav nozīmes.

3 komentāri: