svētdiena, 2017. gada 26. marts

Atsauksmes par klijānu ielas dzīvokļiem

Manas atsauksmes par klijānu ielas dzīvokļiem nebūs tās labākās. Dzīvokļi atrodas salīdzinoši tuvu centram un tas ir labi. Taču pašas ēkas novietojums ir diezgan neveiksmīgs. Vienā ēkas pusē dzīvokļi atrodas tieši pie paša dzelzceļa. Tas nozīmē, ka vasarā turot vaļā logus, braucot kravas vilcienam būs dzirdams liels troksnis. Pa konkrēto dzelzceļa līniju brauc gan kravas vilcieni, gan pasažieru vilcieni. Otras ēkas puses dzīvokļi atrodas ielas pusē, kur ir posmi ar bruģi. Tur brauc gan kravas auto, gan vieglie auto. Mašīnai braucot pa bruģi arī ir dzirdams pastiprināts troksnis it sevišķi vakaros, kad visapkārt ir klusums.

klijānu ielas dzīvokļi

Klijāna ielas dzīvokļiem ir divas adreses, jo ēka ir sadalīta divās daļās. Viena adrese ir klijānu iela 2a, otra klijānu iela 2a k-1. Adresē klijānu 2a dzīvokļi ir sadalīti telpu grupās, taču 2a k-1 dzīvokļi nav sadalīti telpu grupās, kas nozīmē, ka ēka visticamāk nav nodota ekspluatācijā un dzīvokļi nav paredzēti dzīvošanai. Šī ēka agrāk bija rūpnīca, kura pārtaisīta par dzīvojamo ēku. Meklējot dzīvokli esmu novērojis, ka daudzas renovētās ēkas ne vienmēr veiksmīgi tiek nodotas ekspluatācijā. Pērkot dzīvokli noteikti vajadzētu šo faktu pārbaudīt, jo vēlāk šādu dzīvokli būs ļoti grūti pārdot. Vēl viens mīnus šajā ēkā ir plānās sienas. Gāju skatīties dzīvokli, stāvēju pie durvīm un spiedu zvana pogu un dzirdēju kā apkārtējos dzīvokļos cilvēki skatās televizorus. Ēkā tiek izīrēti daudz dzīvokļi un tas nozīmē, ka šeit dzīvo daudz jauni cilvēki un māja visticamāk nedēļas nogalēs ir ļoti skaļa, jo tiek rīkotas ballītes.

1 komentārs:

  1. Vēl šajā mājā daži dzīvokļi tiek izīrēti uz īsu laika posmu, dienām, nedēļām vai mēnesi, ar visu no tā izrietošajām sekām.

    AtbildētDzēst