sestdiena, 2017. gada 18. februāris

Svingeri online latviski - atsauksmes par filmu

Es parasti esmu no tiem cilvēkiem, kuriem patīk skatīties mākslu, kura ir radīta Latvijā. Daudzi saka, ka latviešu filmas nav skatāmas un, ka vēl tāls ceļš ejams šajā jomā. Es tam nevēlētos piekrist un gribētu teikt, ka latviešiem ir ļoti daudz labas filmas. Protams, tas, ka gaumes ir dažādas, tas nu ir fakts.

Lai nu kā, biju aizgājis uz kino Cinamon noskatīties šo filmu Svingeri. Nebiju pārsteigts par to cik filma ir laba, jo iepriekš jau biju dzirdējis pietiekoši daudz labas atsauksmes kā arī noskatījos filmas treileri. Varu teikt, ka Svingeri ir laba latviešu komēdija. Filmā bija pietiekami daudz humora un es pat teiktu, ka labs humors. Filma man ļoti patika un pēc tās noskatīšanās bija pozitīvas emocijas. Visi aktieri savas lomas nospēlēja lieliski. Kino zālē smiekli bija pietiekoši bieža parādība. Nebiju dzirdējis par tādu aktrisi kā Kristīne Belicka, taču kā izrādījās, tad savu aktieres karjeru viņa jau bija uzsākusi pietiekoši pasen un jau bija filmējusies citās latviešu filmās.



Gaidu ar nepacietību nākošo latviešu filmu. Tie, kuri vēl šo filmu nav noskatījušies, tad iesaku, jo domāju, ka tā patiks visiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru