otrdiena, 2017. gada 7. februāris

American sniper - amerikāņu snaiperis - filma

Filmā Amerikāņu snaiperis jeb American sniper ir stāsts par kādu vīru no Meksikas, kurš nolemj dienēt armijā. Šāda vēlme viņam radās pēc vairāku sižetu noskatīšanās par teroristu darbībām ASV. Viņš ar savu brāli iestājās armijā uz apmācībām. Viņš bija labs šāvējs tāpēc kļuva par snaiperi.
Armijā viņš kļūs par leģendu un daudzi zinās viņa vārdu. Arī teroristi būs informēti par viņa darbībām kara zonā, tādēļ izsludinās atlīdzību par viņa galvu. Vai leģendai jeb Amerikāņu snaiperim izdosies atgriezties mājās dzīvam? Kā veidosies attiecības ar sievu un bērniem, kuri būs palikuši mājās kamēr viņš dienē armijā.

american sniper

amerikāņu snaiperis

american sniper

sniper

movie american sniper


Filma pēc žanra ir drāma un tā pie skatītājiem ir nonākusi 2014. gadā. Vērtējums Imdb ir pietiekoši augsts, 7,4 balles.

Kas man patika šajā filmā American sniper un kas ne tik ļoti.

Protams, ka aktīvā darbība, kura norisinājās kara zonā bija interesanta. Filma principā iedalās divās daļās romantiskā daļa un drāma. Viens sižets ir par to, kamēr viņš ir mājās atgriezies no dienesta un otrs sižets ir par kara zonu. Pa cik viņš uz kara zonu brauca vairākas reizes, tad vairākas reizes arī atgriezās mājās un filma aptuveni, tad tā arī bija sadalīta 50% mājas dzīve, 50% kara zona.
Kopumā sižets bija interesants un filmas beigas lika saprast to, ka ne vienmēr bīstamas lietas tevi nogalina, nāve var atnākt arī dzīvojot mierīgu dzīvi, lai cik tu būtu uzmanīgs.




Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru