ceturtdiena, 2016. gada 8. decembris

Ziemassvētku spēles

ziemassvētku dzeršanas spēle

1. Ziemassvētku dzeršanas spēle
Lai spēli spēlētu, ir nepieciešama Ziemassvētku rūķu cepure noskaņas radīšanai, elektrība, televizors un laba filma. Cepuri uzliekam uz televizora kreisā augšējā stūra. Katru reizi, kad parādās kāds aktieris televizorā tā it kā izskatītos, ka viņam ir galvā rūķu cepure, mēs paceļam glāzītes un iedzeram. Spēli var spēlēt gan kompānijā, gan arī viens pats. Spēle beidzās, tad kad apnīk dzert vai arī vienkārši atslēdzaties no lielā alkohola daudzuma.

2. Ziemassvētku pantiņi
Spēles dalībnieki apļa secībā skaita Ziemassvētku pantiņus. Tas, kurš vairs nezin pantiņu izstājās. Uzvarēs tas, kurš noskaitīs visvairāk Ziemassvētku pantiņus. Lai spēli nedaudz atvieglotu var arī improvizēt ar pantiņu skaitīšanu, taču pārējie dalībnieki ir tiesīgi nepieņemt Jūsu skaitīto pantiņu, ja vienbalsīgi nolemj, ka noskaitītais pantiņš nav par Ziemassvētku tēmu vai arī tas neizklausās pēc pantiņa.

3. Ziemassvētku dāvanu spēle
ziemassvētku zeķe

Ziemassvētku zeķē vai maisā saliek Ziemassvētku rotājumu bumbiņas, kuras ir numurētas. Tik cik spēles dalībnieki, tik rotājumu bumbiņas. Numurēšana ir secīga sākot no viens uz augšu. Apļa secībā katrs spēles dalībnieks velk ārā vienu no bumbiņām. Tas dalībnieks, kurš izvelk skaitli trīs, tam ir jāizdzer vīna glāze. Pēc tam visas bumbiņas samet atpakaļ maisā vai zeķē un tas, kurš iepriekš izvilka bumbiņu ar kārtas skaitli trīs, tas šoreiz bumbiņu no maisa vai zeķes vilks pirmais.

Lasi vēl par citām spēlēm zemāk esošajās sadaļās.

Ballīšu spēles pieaugušajiem

Dzeršanas spēles

1 komentārs: