svētdiena, 2016. gada 3. jūlijs

Travian online

Spēles travian galvenais uzdevums ir karot ar citiem spēlētājiem vai spēlētāju aliansēm un neļaut attīstīties, izlaupot ciemus vai iekarojot. Kopumā ir pieejamas trīs ciltis - Romieši, Galli un Ģermāņi.
Pēdējo reizi šo spēli spēlēju pirms aptuveni četriem gadiem. Pa šo laiku ir šādi tādi uzlabojumi. Piemēram, ir notikuši dizaina un grafiskie uzlabojumi. Ir nākusi klāt uzdevumu sadaļa, kur ir iespēja nopelnīt resursus un citus labumus, ja šie uzdevumi tiek veiksmīgi izpildīti. Papildus uzdevumu sadaļai ir izveidota vēl dienas uzdevumu sadaļa, kurā ir iespēja pelnīt punktus un vēlāk tos iemainīt pret konkrētām lietām, kuras palīdzēs attīstīt Jūsu ciemu.

travian talismans

Šobrīd esmu reģistrējies spēlē ar lietotāja vārdu Talismans. Atrodos serverī baltic 3, kuram spēles sākums sākās tikai pirms pāris dienām. Atrodos pēc koordinātēm 50 | -2. Ja kāds vēlas pievienoties, tad reģistrējaties un varbūt varam izveidot kopīgu aliansi. Spēles travian reģistrācija . Reģistrējoties spēlei variet atrakstīt vēstuli caur travians mājas lapu.

travian uzdevumu pārskats
Lūk šādi izskatās uzdevumu pārskats, kurā var izpildīt dažādus uzdevumus par to saņemot visādus labumus ciema attīstībai.

Spēle travian online prasa lielu uzmanību un daudz laika, ja spēlēt taisāties ļoti nopietni. Esmu dzirdējis, ka paziņu paziņas, kuras šo spēli spēlē, liek modinātāju, lai speciāli pieceltos un varētu veikt dažādas darbības ciema attīstības jomā vai arī kādu negaidītu uzbrukumu nakts aizsegā. Spēle ir interesanta un tā savā ziņā tiešām iesūc travian pasaulē.

Spēlējot pats par sevi bez alianses, spēlē nevarēs uzvarēt. Nav iespējams cīnīties pret vairākiem spēlētājiem, kuri ir kā komanda. Tieši tādēļ tiek veidotas alianses, kurās iestājās spēlētāji, lai apkopotu visus savus spēkus un uzvarētu.

Travian jaunā pasaule

1 komentārs: