otrdiena, 2016. gada 29. marts

Quantico seriāls

Sāku skatīties jaunu seriālu quantico. Stāsts ir par terorismu un fbi aģentiem, kuri tiek apmācīti specializētā akadēmijā zem nosaukuma quantico. Sižets tiek atspoguļots par to, kas notika mācoties šajā akadēmijā un par to, kas notiek šobrīd, kad ir noticis terorista uzbrukums. Stāsts tiek lipināts kopā kā mozaīka. Visiem liekās, ka terorists varētu būt kāds no quantico grupas audzēkņiem. Aizdomās turamie ir visi, taču visvainīgākā izskatās Aleksa un tādēļ arī visa vaina tiek norakstīta uz viņu. Aleksa centīsies pierādīt, ka viņa nav vainīga, taču vai viņai tas izdosies?





quantico hacker

fbi training academy




Stāsts pietiekoši interesants un šobrīd pat varētu teikt, ka ļoti aktuāls saistībā ar to, kas notiek pasaulē. Šajā seriālā man patīk, ka paralēli tiek rādīti divi sižeti, viens tekošais stāsts un otrs par to, kas ir bijis. Šādā veidā lēnā garā tiek risināts jautājums par to, kurš tad īsti ir terorists. Pagaidām ir viena sezona, taču izskatās, ka ir plānota arī otrā sezona. Imdb vērtējums ir 7.3, kas priekš seriāla ir pietiekoši labi. Viena sērija iet aptuveni 42 minūtes.

Filmā piedalās tādi aktieri kā Priyanka Chopra, Josh Hopkins, Jake McLaughlin, Aunjanue Ellis, Johanna Braddy, Tate Ellington, Graham Rogers, Yasmine Al Massri, Jean-Pierre Picardy, Anabelle Acosta, Rick Cosnett, Mark Pellegrino, Lenny Platt, Marjan Neshat, Marcia Cross, Julianne Jain un citi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru