ceturtdiena, 2016. gada 31. marts

Octa derīguma termiņa pārbaude

Daudz reizes esmu dzirdējis no paziņām un draugiem, ka ir gadījusies situācija, ka piemirstās par tehniskās apskates datumiem, par octa polises derīguma termiņu, medicīniskās izziņas un vadītāja apliecības termiņu. Vienmēr, protams, nesanāk izsekot līdzi visiem šiem datumiem, taču csdd mājas lapa visu šo situāciju var atvieglot. Csdd piedāvā e-pakalpojumus, kur var izveidot kontu. Šajā kontā var redzēt tehniskās apskates datus, visus datus par to vai kādam dokumentam nav beidzies derīguma termiņš un, kad šis termiņš beigsies. Papildus tam visam, var izveidot automātisko atgādinājumu, lai tiek nosūtīta e-pasta vēstule, kuru var arī pāradresēt uz telefonu īsziņas veidā, ja šāda konfigurācija ir veikta konkrētā e-pasta sniedzēja mājas lapā.



Csdd e-pakalpojumu lapas sadaļā Atgādinājumi ir iespējams norādīt Auto reģistrācijas numuru un apliecības numuru, kā rezultātā pēc tam būs iespēja saņemt atgādinājumus, kuri attieksies uz konkrēto auto mašīnu. Kā jau iepriekš minēju, tad atgādinājumus var saņemt vai nu e-pasta veidā vai arī īsziņas veidā, ja e-pasta konfigurācijā ir iestādīts, ka vēstules pārsūta īsziņas veidā. Manuprāt, ļoti ērts veids kā neaizmirst, piemēram, par octa polises derīguma termiņa beigām. Šādā veidā var izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem un nevajadzīgiem sodiem un sodu punktiem. Ja nav vēlēšanās saņemt automātiskos atgādinājumus, tad var veikt vienkārši octa polises derīguma termiņa pārbaudi, jo visi dati ir pieejami sadaļā Transportlīdzekļa dati.

Octa polises kalkulators

Iesaku izmantot octa polises kalkulatoru, lai noteiktu izdevīgāko cenu octa polisei. Internetā iegādāties auto apdrošināšanu ir daudz izdevīgāk. Pietam, ja tiek izmantotas tiešās lapas nevis starpnieku, tad var ietaupīt bieži vien vēl kādus desmit Euro. Cenu nosaka arī bonus malu klase, kura tiek palielināta katru gadu, ja Jūs neesat bijis vainīgs kādā ceļu satiksmes negadījumā.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru