otrdiena, 2015. gada 3. novembris

Pelni ar reklāmu uz auto


Kādu vakaru braucot cauri Rīgai pamanīju kādu auto uz, kura bija uzlīmēta reklāma. Šī reklāma bija uzlīmēta uz aizmugurējā stikla. Biju jau agrāk dzirdējis par reklāmu stendiem, kurus vadājot līdzi varēja nopelnīt papildus naudu.  Tā nu saku meklēt internetā informāciju par reklāmu uz auto, ar kuru var pelnīt naudu. Ilgi nebija jāmeklē un atradu mājas lapu reklamauto.lv

Samaksa par reklāmas izvietošanu uz Jūsu auto ir šāda:

  • Vieglais auto - 30 Euro
  • Vieglais, biznesa klases auto - 60 Euro
  • Vieglais, luksus klases auto - 150 Euro
  • Mikroautobuss - 50 Euro
  • Kravas auto -60 Euro
Protams, viss nav tik vienkārši kā sakumā varētu likties. Tas nenozīmē, ka šodien vēlos reklāmu izvietot uz sava auto un tas uzreiz arī notiks. Vispirms Jums ir jāpiereģistrē savs auto viņu katalogā, norādot nepieciešamo informāciju. Galvenā informācija, kura ir jānorāda, auto modelis, krāsa, cik bieži tiek mazgāta, cik kilometrus nobrauciet mēnesī, kādi ir Jūsu maršruti un, kurā pilsētā galvenokārt pārvietojaties un kādos laika posmos. Piereģistrējot savu auto viņu katalogā, variet gaidīt zvanu un cerēt, ka tieši Jūsu auto tiks izvēlēts, lai to aplīmētu ar reklāmu.

Ja paveicās, tad šī ir lieliska iespēja nopelnīt papildus naudu, piemēram, auto degvielai. Mājas lapā ir minēts, ka reklāma tiek izvietota no viena līdz trīs mēnešiem ar iespēju pagarināt šo termiņu. Lapas īpašnieki saka, ka pietiek arī ar 100 km nobraukumu mēnesī, lai jau varētu sākt domāt par reklāmas izvietošanu uz Jūsu auto. Nobraukt 100 km mēnesī ir tīrais nieks. Auto noskrējiens tiek salīdzināts mēneša sākumā ar to, kas uzrādās mēneša beigās un attiecīgi par to tiek izmaksāts honorārs. Iziet tehnisko apskati ar šādu auto nav nekādu problēmu, jo reklāmu izvietošana uz auto ir likumīga.


reklāma uz auto


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru