pirmdiena, 2015. gada 30. novembris

Kas uzstāsies Positivus festivālā 2016. gadā?

Šobrīd ir jau zināms pirmais lielais mākslinieks jeb māksliniece, kura uzstāsies Positivus 2016. gada festivālā. Arī 2015. gadā šī māksliniece bija atbraukusi uz Latviju un tā ir labi zināmā Elie Golding. Šogad tiek plānots liels pasākums jo Positivus festivālam aprit apaļi 10 gadi. Šogad noteikti būs vērts aizbraukt, jo apaļās jubilejas vienmēr ir grandiozas. Pagaidām biļešu cenas ir saprātīgas un šobrīd trīs dienu biļeti bez telšu vietas var iegādāties par 64 Euro.  Ar telšu vietu trīs dienu biļete maksā 73 Euro. 2016. gada jūlijā ir plānots, ka trīs dienu biļete maksās jau 100 Euro. Šobrīd šī cena, manuprāt, ir augstākā kāda bijusi Latvijas festivālu vēsturē. Domāju, ka pasākumā būs ļoti daudzi labi zināmi mūziķi. Protams, ir arī VIP biļete, kuru var iegādāties par 250 euro un jūlijā par 300 euro.

positivus biļesu cenas

Pats Positivus vēl neesmu bijis, bet apsveru domu šogad aizbraukt. Parasti sanāca braukt uz Liepājas festivālu Summer Sound.

Laicīgi jau ir jāsāk domāt par naktsmītnēm. Jāskatās kādi tuvākajā apkārtnē ir kempingi, viesu nami. Būtu labi noenkuroties kādā kempingā pie jūras, lai no rīta varētu atveldzēties vēsajā ūdenī. Parasti uz šiem festivāliem, daudzi vietējie iedzīvotāji izīrē savu brīvdienu māju, arī šāds variants nebūtu no tiem sliktākajiem. Šogad festivāls Positivus noteikti būs lielisks, kā arī laba atpūta ir garantēta.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru