trešdiena, 2015. gada 4. novembris

Jautras spēles ballītēm

Lai ballīte būtu izdevusies ir nepieciešams labs noskaņojums, laba kompānija un jautras izklaides. Tieši tādēļ minēšu dažas jautras ballīšu spēles, kuras pasākumu noteikti atdzīvinās un visiem sniegs labu noskaņojumu un atmiņas.

Lūk vairākas spēles ballītēm, kuras var spēlēt arī bērni. Zemāk minētās spēles ir aktīvas, taču mierīgākiem pasākumiem var noderēt arī galda spēles.


Alus ping pongs
Labi zināmā spēle no daudzām jauniešu filmām alus ping pongs. Spēle tiek spēlēta uz dzeršanu un nepieciešamā atribūtika ir plastmasas glāzītes un galda tenisa bumbiņa. Glāzes tiek piepildītas vai nu uzreiz vai arī brīdī, kad pretinieks iemet glāzē bumbiņu. Mēs spēlējām tā, ka glāzē saturu ielējām, tad kad pretinieks tajā bija iemetis bumbiņu. Tas tāpēc, lai šī netīrā bumbiņa neizpeldētos glāzē un nebūtu jādzer dzēriens ar mikrobiem. Spēles noteikumus var pamainīt kā paši vēlās. Mēs spēlējam tā, ka bumbiņai ir jāiekrīt glāzē ar vienu bumbiņas atsitienu pret galdu. Jo lielāka distance no pretinieka, jo grūtāk spēle ir spēlējama.


Ballīšu spēle pudeļu apgāšana
Spēlei nepieciešamā atribūtika ir divas zeķubikses, plastmasas pudeles ar ūdeni un ābols vai cits līdzīgs auglis, kurš ir apaļš. Zeķes vienā galā ievieto šo ābolu un zeķi uzvelk katrs dalībnieks galvā. Pudeles ir izkārtotas vai nu rindā vai arī jauktā secībā. Spēles dalībniekam ir pēc iespējas ātrāk jāapgāž visas ūdens pudeles. Pudeles nepieciešams apgāzt ar ābolu, kurš ievietots zeķē. Šis ābols ir jāiešūpina no labās uz kreiso pusi perpendikulāri sejai un jācenšas apgāzt pudeles. Katrā komandā var piedalīties vairāki cilvēki. Kamēr nākamais komandas biedrs velk virsū zeķi uz galvas, tiesneši sakārto pudeles. uzvar tā komanda, kura visātrāk tiek galā ar šo uzdevumu.

spēle pudeļu apgāšana

Ballīšu spēle ar banānu
Nepieciešami divi banāni un vēl dažus var paņemt rezervē, ja gadījumā intensīvas spēles laikā, kāds tiek sabojāts vai arī apēsts. Vēl nepieciešamas divas bumbiņas vai sērkociņu kastītes un striķis vai kaut kas tam līdzīgs. Banānam ir jākarājas striķī, kurš ir apsiets ap vidukli. Dalībnieki sadalās divas komandās. Komandā vienam spēles dalībniekam šī bumbiņa vai sērkociņu kastīte ir jānogādā līdz otram komandas dalībniekam, kurš atrodas otrā telpas vai zonas pusē. Uzvar tā komanda, kurā pēdējais komandas dalībnieks nogādā objektu līdz mērķim. Jautra ballīšu spēle, kurā noteikti būs daudz smieklu un labu fotogrāfiju.


Ballīšu spēle ar baloniem
Nepieciešami ir piepūsti baloni un aukliņas vai diegs. Baloni spēlētājiem ir jāpiesien aizmugurē. Vienas komandas ietvaros, spēlētājiem jāsadalās pa divi. Tie spēlētāji, kuri ir pārī, viens otram cenšas pārspridzināt balonu tam nepieskaroties ar rokām. Kad
 komandas viens pāris tiek galā ar uzdevumu, tikai, tad stafeti pārņem otrs komandas pāris un tā tālāk, kamēr komandā visi baloni ir uzspridzināti. Tā komanda, kura šo uzdevumu izpilda ātrāk ir uzvarējuši. Spēle tiek spēlēta uz laiku ar hronometru.

ballīšu spēle ar baloniem


Ballīšu spēle ar maisiem
Spēles atribūtika ir kartupeļu vai citi lielie maisi. Komandas dalībnieks iekāpj maisā un lec ar maisu līdz norunātajai vietai. Sasniedzot mērķi dalībnieks var piemēram izdzert šotiņu vai alus kausu. Pēc tam jālec ar šo maisu atpakaļ līdz saviem komandas biedriem un jānodod stafete nākamajam dalībniekam. Uzvarēs ātrākā komanda. Lekšana ar maisu nemaz nav tik vienkārša spēle, tā prasa zināmu veiklību, fizisko sagatavotību un nelielas iemaņas.

ballīšu spēle ar maisiem


Lasi saistītos rakstus

ballīšu spēles uz dzeršanu

spēles pieaugušajiem

dzeršanas spēles

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru