svētdiena, 2015. gada 1. novembris

Ielu advokāts - the lincoln lawyer online

Noskatījos filmu ielu advokāts. Patiesībā šo filmu esmu redzējis jau iepriekš. Pirmajā reizē skatījos krievu valodā, šoreiz jau latviešu valodā. Filma ielu advokāts noteikti ir no tām, kuru var skatīties vairākas reizes. Pēc žanra šī filma ir drāma un tieši šis žanrs man ir tuvākais no visiem žanriem.

Kāds advokāts aizstāv tiesās cilvēkus, kuri ir pastrādājusi dažādus noziegumus, neatkarīgi no tā vai viņi ir vainīgi vai nē. Ielu advokātam tiek piespēlēta kāda lieta par, kuru tiek solīta pieklājīga naudas summa. Protams, ka advokāts piekrīt, taču viņš nenojauš, ka šī lieta būs daudz sarežģītāka nekā sākumā var šķist. Šī lieta apdraudēs ne tikai viņu, bet arī viņa ģimenes dzīvības.

Advokātam būs jāizmeklē kādas meitenes izvarošanas mēģinājums,kuras laikā meitene tika piekauta un apsūdzētais noliedz savu vainu. Advokātam būs jāpierāda, ka viņa klients šajā lietā nav vainīgs

ielu advokāts

ielu advokāts
.
advokāts

Ja būtu nepieciešams zvērināts advokāts, tad noteikti varētu izvēlēties tieši šādu kandidatūru, jo filmā viņš tiek attēlots, kā ļoti prasmīgs savā jomā. Jo labāks advokāts, jo lielāku samaksu par darbu prasa. Tā arī notiek dzīvē. Labs advokāts par brīvu nestrādās. Šī filma internetā ir pieejama arī latviešu valodā. Tā atrodama vairākās mājas lapās, kurās tiek rādītas filmas latviešu valodā.

Kur mācīties par juristu? Varbūt noskaties šo filmu un kaut ko no tās arī iemācīsieties.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru