sestdiena, 2015. gada 24. oktobris

Telefona nokia lādētāja pārveidotājs no UK uz EU

Pasūtīju interneta veikalā telefonu par diezgan labu cenu. Telefonu esmu saņēmis un ar preci esmu apmierināts. Bija tikai viena problēma, ka komplektā nāca usb vads caur, kuru var arī lādēt šo telefonu, bet process caur usb ir diezgan lēns. Komplektā protams bija arī sienas lādētājs, bet viņš nav paredzēts Eiropas standartiem.

Lai varētu lietot šo sienas lādētāju, kurš paredzēts UK standartiem, nācās ebay pasūtīt lādētāja pārveidotāju no UK uz Eiropas standartiem.

Kontaktdakšas pārveidotājs

nokia lādētāja pārveidotājs

Lūk šādu nelielu nieciņu pasūtīju no ebay un par to samaksāju vienu dolāru. Pasūtījumu nācās gaidīt aptuveni mēnesi, taču tas bija to vērts, jo tagad varu izmantot arī sienas lādētāju, kurš telefonu uzlādēt daudz ātrāk. Kā arī sienas lādētājs labāk noder ceļojumos nekā usb vads.

Ja vēl kādam ir šāda problēma pasūtot telefonu no interneta veikala, tad nav vērts uztraukties, jo par vienu dolāru šo problēmu var atrisināt.

Ebay vispār ir unikāla vieta, kur var pasūtīt daudz noderīgu lietu. Katru gadu caur ebay pasūtu vismaz piecas lietas un vienmēr esmu apmierināts gan ar piegādi, gan ar preces kvalitāti un cenu.

Kā atbloķēt telefonu

Telefons ar labu kameru

Kā uzlādēt telefonu bez lādētāja?
Mūsdienās reti, kad kaut kas ir neiespējams. Šobrīd telefonus var lādēt arī ar wi fi palīdzību, ja telefons protams šādu atbalstu sniedz. Pie datora tiek pieslēgts bezvadu lādētājs, ar kuras palīdzību ir iesējams uzlādēt telefonu pa gaisu izmantojot signālu, kurš tiek sūtīts pa gaisu ar wi fi.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru