svētdiena, 2015. gada 25. oktobris

Pulēšanas pasta sonax polish wax

Rekomendēju sonax firmas pulēšanas pastu. Pats nesen iegādājos šo pastu, lai nedaudz nomaskētu nelielus skrāpējumus uz auto virsbūves daļām. Šie skrāpējumi rodas, no smiltīm un neveikliem cilvēkiem auto stāvvietās, kuri verot vaļā durvis noskrāpē manas mašīnas virsbūvi. Maitas! Vēl protams ir tādi dzīvnieki kā kaķi, kuri rudens periodā mīl gulēt uz mašīnas pārsega, kamēr motors vēl ir pietiekoši silts. Šie nelāgie dzīvnieki ar saviem nagiem lecot uz auto, bieži vien ievelk pāris skaistas švīkas. Man vēl ir paveicies, citiem šie radījumi piemīž priekšējo redeli, un kad ieslēdz iekšā ventilatoru, tad var baudīt dārgas franču smaržas.

pulēšanas pasta sonax polish wax

Lūk kāds ir šīs pulēšanas pastas iepakojums. Šie vaski ir paredzēti konkrētas krāsas virsbūvēm. Konkrētais vasks ir paredzēts sudraba krāsas auto virsbūvei, bet, protams, ka ir nopērkamas arī citu veidu pulēšanas pastas.

Pasūtot šo līdzekli no ebay, nācās samaksāt 19 dolārus. Pasta izdevumi bija bezmaksas. Ebay ir lieliska lieta, kur pasūtīt auto ķīmiju, jo tur praktiski ir visa pasaulē pieejamā auto ķīmija.

Auto pulēšana ar šo līdzekli, protams, aizņem zināmu laiku. Kamēr šo pastu uzklāj uz auto virsbūves, kamēr tā nožūst un tad vēl ar veiklām roku kustībām ir jāpulē. Visi mazie skrāpējumi vizuāli pazūd kā nebijuši. Protams, tad ir tikai uz zināmu laiku. Taču, ja ir nepieciešamie pulēšanas aparāti, tad ir iespējams mazos skrāpējumus izpulēt uz visiem laikiem.

Sonax pulēšanas pasta, manuprāt, ir lieliska pasta skrāpējumu novēršanai.

Lasi saistītos rakstus:
Auto rūsas apstrāde un krāsas atjaunošana

Lukturu regulēšana

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru