sestdiena, 2015. gada 2. maijs

Swedbank termiņdepozīts par smieklīgiem nosacījumiem

Ar katru gadu pēdējo gadu laikā paliek ar vien sliktāks swedbank termiņdepozītu piedāvājums. Ja pagājušā gadā noguldot gada sākumā bija 0.4 procenti uz gadu, tad otrā gada pusē tie bija 0.3 procenti. Šogad noguldot maijā tie ir tikai 0.2 procenti, ja tiek noguldīts caur interneta banku, bet ja to dara uz vietas filiālē, tad ir tikai 0.1 procents. Noguldot šobrīd uz sešiem mēnešiem , procentu likme vispār ir smieklīga, nieka 0.02 procenti, ja to dara caur interneta banku. Vai vispār par šādiem procentiem ir vērts veikt noguldījumu? Vai nav kāds labāks veids, kur investēt naudu? Varbūt kādam ir kāda pieredze, kur varētu investēt naudu ar daudz labākiem nosacījumiem?

Lasi saistītos rakstus:
Swedbank noguldījums ar zemiem procentiem

4 komentāri:

  1. Krājobligācijās - 1 % uz 10 gadiem (es vēl paspēju laikā kad bija 2 %)
    https://www.krajobligacijas.lv/offers/actual

    Mini kredīti - mintos.lv, Bondora.com (atdeve gadā virs 10 %)

    Ņemot vērā ka naudas vērtība samazinās vari apsvērt nekustamo īpašumu.

    AtbildētDzēst
  2. nodzert. vislabāk....

    AtbildētDzēst
  3. Mini kredīti, kā jau minēts, bet tur ir lielāks risks attiecīgi. Mintos.lv, BTCJam.com (caur Bitcoin, bet aizdevumi ir gan tieši bitmonētās, gan arī USD), u.c.

    AtbildētDzēst
  4. Bankām šobrīd depozīti rada zaudējumus, tāpēc vispār brīnums, ka vēl maksā jelkādus procentus. Tas tā būs kādu laiku. Ja tomēr šajā zemo likmju laikmetā vēlies kaut ko vairāk pelnīt, tad jāmeklē augstāks risks. Mana izvēle- fondu fondi, turpat internetbankā var iegādāties. pa gadu izdevās 18% nopelnīt = patīkams pārsteigums

    AtbildētDzēst