svētdiena, 2015. gada 17. maijs

Sienas flīzes virtuvei - remonts virtuvē


Virtuves sienas apdares materiāls, kurš ir viss efektīvākais, noteikti būs flīzes. Flīzes ļoti labi pilda savu funkciju. Tās ir viegli tīrīt, kā arī virtuvei piešķir labu dizainu un kopumā izskatās ļoti labi. Mūsdienās, ir pieejamas visdažādākās flīzes, dažādos krāsu toņus. Katram cilvēkam ir sava krāsu gaume, tādēļ arī ir pieejams tik liels piedāvājums. Flīzes kā materiāls man ļoti patīk un, ja šis materiāls nebūtu tik dārgs, iespējams visā mājā izmantotu tikai vienīgi šo materiālu, gan sienām, gan grīdai.

Flīzēšanas darbi nav nemaz tik sarežģīti un tos var veikt mājas apstākļos pats personīgi. Galvenais, lai siena uz, kuras flīzes tiks liktas, būtu līdzena un tīra. Pirms flīžu likšanas noteikti var izmantot betona kontaktu, lai sagatavotu sienu un flīzes vēlāk labāk turētos. Iepriekš jau biju veidojis rakstu, kā man gāja flīzējot flīzes vannas istabā - kā flīzēt flīzes. Neesmu profesionālis, taču kopumā darbs, kurš tika veikts un iznākums kāds sanāca, pilnībā apmierina. Tāda veidā iztiku bez meistaru palīdzības un, protams, varēja arī ietaupīt naudu. Protams bija komentāri par to, ka šuves nav vienādos izmēros un, ka stūros flīzes nav piegrieztas vienādos izmēros, bet, protams, ka bildē piezūmojot tas viss ir ļoti labi redzams, taču dzīvē galvu tik tuvu neviens nebāž un tie divi milimetri šur vai tur, manuprāt, priekš cilvēka, kurš nav profesionālis nav tik traģiski.

Lai nu kā, pats ar savu darbu esmu apmierināts un iemācījos ko jaunu. Nākamreiz, kad veikšu flīzēšanas darbus, domāju, ka sanāks vel labāk, jo būs jau iepriekšējā pieredze no, kuras var mācīties.

Bija šāda situācija, ka izsaucu meistarus, kuri nomainīja vannas istabā santehniku. Kad urba flīzēs caurumus priekš dušas stiprinājumiem teicu, lai uzmanīgi to dara, jo pats flīzēju un nezinu cik kvalitatīvi sanācis. Lai nu kā, viss bija veiksmīgi. Pēc divām nedēļām man zvanīja šis meistars un piedāvāja darbu. Teica, ka ir dzīvoklis, kurā nepieciešams veikt remontu. Pa cik esot redzējis, ka pats es  remontējos un kādā kvalitātē to daru vai nebūtu interese pastrādāt. Atbildēju, ka es nenodarbojos ar to profesionāli un, ka mans šī brīža darbs ar to galīgi nav saistīts. Lūk kā dzīvē gadās, ka darbs uzrodas pats no sevis, es nemeklēju darbu, bet darbs meklē mani.

Pievienoju iedvesmas avotus virtuves sienu flīzēšanai.

flizes un flīzēšana
Sarkanais tonis, manuprāt, ļoti labi iederas virtuvē.

flīzes sienai virtuvē

flīzes virtuvei


flizes virtuves sienai
Arī zaļā krāsa virtuvē ir iecienīta.

sienas flizes

sienas flizes


virtuves sienas flīzes

Flīzes izmaksas ir atkarīgas no izvēlētā flīžu dizaina un materiāla. Vannas istabā flīzēšanas izmaksas bija 70 euro, iekļaujot cenā nepieciešamos instrumentus un materiālus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru