piektdiena, 2015. gada 22. maijs

Hostinga affiliate interneta mārketings

Affiliate interneta mārketings sniedz lielisku iespēju nopelnīt papildus naudu internetā. Latvijā šis mārketinga veids paliek aizvien populārāks, kā arī latviešu piedāvājums paliek lielāks. Esmu reģistrējies vairākās partneru programmas, taču viena, kuru varu rekomendēt ir hostinga affiliate mārketinga programma. Iespēja par vienu piesaistīto klientu nopelnīt 42.50 euro. Manuprāt, šis ir ļoti labs piedāvājums. Kopumā ir četri plāni, par katru klienta izvēlēto plānu Jūs saņemat konkrētu komisijas maksu.

Micro -6.50 euro, mini - 10.50 euro, Basic - 21.50 euro, business - 42,50 euro.

Ja ir interese, tad reģistrējies Area affiliate programmā

Kā notiek pelnīšana internetā ar hostinga interneta affiliate mārketingu?

  1. Jums ir jāpiereģistrējas sistēmā.
  2. Saņemsiet linku vai reklāmas banneri, kurš būs sasaistīts ar Jūsu partnera kontu. 
  3. Izvietojiet šo reklāmas banneri savā mājas lapā un to reklamējiet.
  4. Ja klients izmantojot šo reklāmas banneri piesaka kādu no pakalpojuma veidiem, Jūs par to saņemiet komisijas maksu.
  5. Komisijas maksu konkrēti šim hostinga affiliate mārketingam izmaksā sakot no 75 euro, vienu reizi mēnesī. Peļņa ir no katra piesaistītā klienta vienu reizi.

affiliate interneta mārketings

Kā redzams pēc summām, kuras ir iespējams saņemt par katru piesaistīto klientu, tad 75 euro priekš izmaksas var savākt pietiekami ātri.

Lai saņemtu nopelnīto naudu, Jums ir nepieciešams bankas konts un jābūt vismaz 18 gadus vecam. Reģistrējoties affiliate mārketinga programmā ir jānorāda nepieciešamie dati, lai varētu veikt izmaksas uz bankas kontu. Komisijas tiek maksātas šādos gadījumos, ja klients rēķinu ir apmaksājis vismaz par diviem mēnešiem. gadās tā, ka klients piesakās pakalpojumam, bet rēķinu nesamaksā. Par šādu klientu komisijas maksa netiek samaksāta. Tas ir redzams ielogojoties sistēmā, vai klients rēķinu apmaksā vai nē. Kā arī, protams, piesakot pakalpojumu pats, par šādu gadījumu komisija arī netiek samaksāta.

Kopumā šis hostinga sniedzējs piedāvā lieliskas programmas dažādam vajadzībām, lai klients būtu ieinteresēts. Ir paredzēts izvietot gan mazāka tipa mājas lapas, gan arī portāla veida mājas lapas. Atbilstoši vajadzībām tiek piedāvāts konkrēts hostinga pakalpojums. Priekš maza tipa mājas lapām tiek piedāvāts diezgan lēts hostings ar labu kvalitāti. Pats lietoju šī hostinga pakalpojumus un varu teikt ka pilnībā apmierina.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru