sestdiena, 2015. gada 7. marts

Smilšu strūklas pakalpojumi

Smilšu strūkla ir labs veids kā attīrīt metāla, koka, akmens vai citas virsmas no netīrumiem. Piemēram, metāla virsmas attīrīšanai izmanto ūdens smilšu strūklu, ar kuras palīdzību ir iespējams attīrīt dažāda veida metāla virsmas no rūsas vai vecās krāsas. Ar šādu ūdens smilšu strūklu ir iespējams apstrādāt jebkāda veida metāla virsmas. Kā, piemērus, var minēt veca auto diskus, kuri ir aprūsējuši, bet pēc apstrādes tie izskatās kā jauni. Līdzīgi var attīrīt arī auto virsbūvi pirms krāsošanas.

Var apstrādāt arī akmens virsmas. Šādā veidā ir iespējams notīrīt, piemēram, apķēpātas sienas, atjaunot ķieģeļa vai bruģa krāsu toni. Ar šādu metodi notiek cīņa pret grafiti māksliniekiem, kuri ir apķēpājuši sienas. Ļoti efektīgi ir iespējams veikt attīrīšanas darbus.

Līdzīgi var attīrīt arī koka sienas, piemēram, noņemt veco krāsu, laku un atjaunot dabīgā koka izskatu. Vēlāk jau apstrādājot šo koku ar nepieciešamajiem materiāliem.

Ar smilšu strūklu var tīrīt arī tādas virsmas kā asfalts, plastmasa un stikla šķiedras izstrādājumi. Kopumā ir pieejami vairāku veida smilšu strūklas pakalpojumi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru