svētdiena, 2015. gada 8. marts

Psihologa pakalpojumi internetā

Lai spētu risināt cilvēka problēmas vispirms par tām ir jāizrunājas, lai varētu analizēt konkrēto situāciju vai problēmu. Individuālā psiholoģija ir viens no psiholoģijas veidiem, kur notiek brīvprātīga saruna starp psihologu un viņa klientu. Klienta problēmas var būt visdažādākās, sākot no personības vai attīstības krīzes, nepatīkami atgadījumi dzīvē, tuvinieka nāve, attiecību problēmas, emocionālās grūtības, eksistenciālie jautājumi par dzīves jēgu kā arī citas aktuālas problēmas. Pie psihologa ir ieteicams vērsties cilvēkiem, kuri vēlas uzlabot savu dzīves kvalitāti atrisinot problēmas jeb jautājumus, kuri Jūs nomoka.

Kā notiek problēmu risināšana ar psihologa palīdzību?
Pirmajās tikšanās reizēs klients tiek uzklausīts un noskaidrots kāds ir mērķis vai jautājums uz, kuru vēlās saņemt atbildi. Tālākās tikšanās reizēs tiek strādāts pie mērķa sasniegšanas analizējot dažāda veida situācijas un problēmas. Tiek meklēti risinājumi un problēmu cēloņi.

Psihologa pakalpojumi
Internetā meklēju psihologa pakalpojumus un atradu šādas mājas lapas, kuras mani uzrunāja.

http://www.kristinespsihologija.lv - Kristīne Bondere - sniegtie pakalpojumi gan pieaugušajiem, gan bērniem. Tiek risināti šādi jautājumi kā bērnu un pieaugušo attiecību jautājumi, problēmas un audzināšanas grūtības. Grūtību risināšana komunikācijā ar citiem cilvēkiem. Neapmierinātības risināšana ar sevi un dzīvi. ir iespēja runāt par to, kā uzstādīt sev dzīvē mērķus un tos realizēt. Ir iespēja iepazīt pašam sevi daudz labāk atrodot atbildes uz daudziem jautājumiem.

http://www.ineseelsina.lv - Inese Elsiņa - sniegtie psihologa pakalpojumi - individuālā psiholoģija, grupu nodarbības, psiholoģiskā izpēte, darbs ar bērniem. Grupu terapijās piedalās cilvēki ar līdzīgam problēmām un ar kopīgiem spēkiem šīs problēmas tiek risinātas Kā arī ir iespēja dzirdēt citu cilvēku problēmas līdzīgajā situācijā un tās analizēt.

http://www.psihoanalitikis.lv - sniegtie psihologa pakalpojumi ir psihoanalīze un psihoterapija.

http://psih.lv - Ansis Jurģis Stabingis - Tiek sniegti pakalpojumi arī internetā, kas mūsdienās ir ļoti ērti, jo nav jādodas vizītē pie psihologa un visus pakalpojumus var saņemt attālināti izmantojot mūsdienu tehnoloģiskās iespējas video vai audio saziņa. Protams, klātienē emocionāli ir vieglāk izprast cilvēku nekā caur video kameru, taču tas netraucē risināt cilvēka problēmas, ja viņš ir atklāts un godīgs pret Jums.

http://www.lailasprakse.lv - Lailas Kalniņas psihologa pakalpojumi - šī cilvēka mājas lapa salīdzinājumā ar iepriekš minētajām ir visapjomīgākā satura ziņā. Ir atrodami daudz noderīgi raksti un informācija par dažādām problēmām, traucējumiem vai depresiju.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru