piektdiena, 2015. gada 13. marts

Pavasara blogu tops no Gemius

Nesen tika veidots no Gemius puses rudens blogu tops. Šobrīd tiek piedāvāts piedalīties pavasara bloga topā. Tie, kuri jau iepriekš bija piedalījušies un izvietojuši kodu savā mājas lapā, atkārtoti tas nebūs jādara, ja vien kods nav izdzēsts.  Pieteikties šim blogu topam varēs līdz 2015. gada 20. martam.

Blogi topā tiks apskatīti pēc  šādiem kritērijiem – auditorijas skaita, lapu skatījumu skaita, viena lietotāja vidēji pavadītā laika konkrētajā blogā. Galvenokārt, šis tops tiek veidots balstoties uz mēneša apmeklētāju daudzumu. Kā Gemius pārstāvji saka, tad šī jau ir tradīcija veidot šādus Latvijas blogu topus divas reizes gadā.

Šajā pavasara blogu topā būs kāds jaunums, jo tiek pievienota vecumu grupa no 7 līdz 14 gadiem.

Iepriekšējā reizē, kad tika rīkots rudens blogu tops, tad es nolēmu piedalīties, lai uzzinātu sev nepieciešamo informāciju. Kā izrādījās, tad no tiem dalībniekiem, kuri bija pieteikušies šim topam, es saņēmu ar šo blogu 20 vietu.


No šiem statistiskajiem datiem mani iepriecināja lietotāja vidējais pavadītais laiks šajā blogā. Vidēji viens cilvēks šajā blogā pavada divas minūtes, kas, manuprāt, ir diezgan labi. Pagaidām tālākais mērķis ir palielināt bloga apmeklētību.

Par pavasara bloga topa piedalīšanos vēl līdz galam neesmu izlēmis, bet iespējams, ka piedalīšos, lai gan šie cipari daudz ko neatšķirsies no rudens bloga topa, jo vēl nav notikušas nekādas lielās izmaiņas šajā blogā, lai palielinātu apmeklētāju skaitu.

Visi, kuri vēlās piedalīties šajā pavasara blogu topā, sazinieties ar Elīna Platonova - elina.platonova@gemius.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru