svētdiena, 2015. gada 1. marts

Как меня зовут - 2014 filma

Filmā Как меня зовут ir stāsts par divām draudzenēm, kuras dodas nelielā piedzīvojumā. Viena no draudzenēm vārdā Olga vēlas satikt savu tēvu un uzzināt kāds viņš ir un kādēļ, viņš šos visus gadus nav par viņu interesējies. Nonākot līdz tēva mājām Olgai paliek bail un viņa vēlas atgriezties mājās, taču draudzene pierunā Olgu tomēr doties pie tēva nama durvīm un pieklauvēt apsolot, ka draudzene uzdosies par Olgu. Olgai tiek dota iespēja satikties ar savu tēvu un rast atbildes uz viņas uzdotajiem jautājumiem.

Filma it kā skaitās, ka nav paredzēta bērniem saistībā ar erotiskajiem kadriem. Olgas draudzene vispār tāda maucīga meitene, viņa pat bija gatava ar Olgas tēvu paspēlēties. Filmā arī tabletītes tiek lietotas, lai trance ballītē varētu normāli izkratīties un izlādēties.

Biju gaidījis nedaudz labāku sižetu, bet takā bija iesākts skatīties, tad bija jānoskatās. Citiem varbūt neieteiktu, jo nekas baigi īpašs šajā filmā, Как меня зовут, nav. Mans vērtējums piecu baļļu skalā būs starp viens un divi.

Daži kadri no filmas Как меня зовут:

Как меня зовут


Как меня зовут

Как меня зовут


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru