otrdiena, 2015. gada 17. februāris

Shameless piektā sezona par Gallagher ģimeni

Beidzot sāku skatīties ilgi gaidīto shameless piekto sezonu. Katra sērija iet gandrīz stundu, taču liekās, ka ir pa īsu un gribās, lai šīs sērijas būtu vēl garākas. Shameless daudzsēriju filmas stāsts ir par kādu ģimeni, kura dzīvo pieticīgu dzīvi un cīnās par savu laimi. Ģimene sastāv no daudz brāļiem, māsām un tēvu, kurš ir alkoholiķis. Tēvs praktiski nav mājās un kaut kur izguļ dzērumu. Tā vismaz bija pirmajās sezonās. Piektajā sezonā šis stāsts ir nedaudz savādāks. Tie, kuri ir skatījušies iepriekšējās sezonas, zin, ka tēvam bija veselības problēmas, kuras bija radušās pārmērīgā alkohola lietošanas rezultātā. Lai nu kā, piektajā sezonā joprojām ir savi piedzīvojumi problēmas un problēmu risināšana.

shameless 2015

shameless 2015 filma

gallagher ģimene

piektā sezona


Šī daudzsēriju filma shameless piesaista ar savu sižeta tīrību un valodas leksiku, kura ir atbilstoša konkrētā sižeta stāstam. Sižets ir interesants un piesaistošs. Aktieri spēlē savas lomas diezgan labi. Viena no retajām daudzsēriju filmām, kura ar piekto sezonu joprojām spēj ieinteresēt. Un ir redzams, ka ceturtās sezonas beigās notiek kaut kas tāds, kas piektajā sezonā radīs kādu pavērsienu. Iespējams, ka šo pavērsienu pataupīs līdz filmas pusei, ja nebūs sestās sezonas vai filmas beigās, ja būs plānota sestā sezona.

Filmā piedalās tādi aktieri kā William H. Macy, Emmy Rossum, Shanola Hampton, Jeremy Allen White, Emma Kenney, Cameron Monaghan un citi.

Iepriekšējās sezonas :
Shameless 2011. gada sezona

Shameless 2013. gada sezona

Shameless 2014. gada sezona

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru