sestdiena, 2015. gada 3. janvāris

Kāsla metode jeb seriāls par rakstnieku

Kāsla metode ir diezgan paveca daudzsēriju filma, taču šajās garajās brīvdienās nolēmu skatīties tieši šāda tipa seriālu, jo neko sakarīgu pa tv nerādīja. Atceros, ka kaut kad ļoti sen atpakaļ biju redzējis kādu vienu vai divas sērijas un likās, ka Kāsla metode varētu būt labs seriāls par kārtējo rakstnieku. Kā zināms, tad Californication arī ir diezgan pazīstams seriāls, kurā galvenais varonis ir rakstnieks, tikai sižets ir nedaudz savādāks.

Seriālā Kāsla metode galvenais varonis ir rakstnieks, kurš palīdz izmeklēt kādu noziegumu, kuru iepriekš ir aprakstījis savās grāmatās. Tā kā Kāslam izdodas ļoti veiksmīgi atrisināt šo noziegumu, tad viņam tiek piedāvāts piedalīties citu noziegumu vietās un detalizēti veikt pierakstus, kuri vēlāk tiks izmantoti, lai izdotu savu nākamo grāmatu. Detektīve ar, kuru Kāslam ir jāsadarbojās par to nav pārāk iepriecināta. Var novērot, ka abu starpā rodas sava veida simpātijas.

Daži kadri no Kāsla metodes pirmās sezonas.
kāsla metode par rakstnieku

kāsla metode

Pagaidām, gan esmu noskatījies tikai pirmo sezonu. Ar pārējām sezonām pagaidām ir neliela aizkavēšanās, jo vēlos tās skatīties latviešu valodā. Šobrīd, cik man zināms, tad pirmās četras sezonas ir iespējams dabūt latviešu valodā. Tas kādēļ izvēlējos skatīties Kāsla metodi, šis seriāls ir atslābinošs un nav nepieciešams tajā ļoti iedziļināties. Dažreiz ir nepieciešams atpūsties no pārāk smagām drāmām vai filmām, kuras ievelk savā stāstā. Kopumā pagaidām ir iznākušas septiņas sezonas. Vai visas skatīšos vēl nezinu, jo ir pieredze, ka četru sezonu līmenis ir maksimālais šāda tipa seriāliem.

1 komentārs: