ceturtdiena, 2014. gada 25. decembris

Instagram datorā lietojot aplikāciju instapic vai gramblr

Pēdējās dienas man pagāja meklējot risinājumus, kā lietot instagram datorā neizmantojot telefona aplikācijas. It kā piedāvājumi bija, bet izpildījums nebija no tiem labākajiem. Piemēram, bluestack piedāvā izveidot virtuālo mašīnu uz, kuras ir android OS. Izklausījās diezgan labi un tā arī izdarīju. Uz android OS uzinstalēju instagram aplikāciju. Bija iespēja izveidot jaunu kontu un to es arī izdarīju. Likās, ka tūlīt viss jau izdosies, taču bija problēma ar attēlu augšupielādēšanu. Tiklīdz es pievienoju kādu no attēliem ,tā instagram aplikācija restartējās. Katrā ziņā kaut kāda mistiska kļūda. Meklēju informāciju google, taču neko prātīgu neatradu kā rezultātā šo problēmu neizdevās atrisināt. Mēģināju vēl citas līdzīga tipa programmas, taču ar tām arī bija tāda pati problēma.

Nolēmu instalēt Windows 8.1, kurai ir pieejama aplikācija instapic. Paskatījos youtube informāciju par šo instapic un izkatījās, ka visam vajadzētu būt ideāli. Windows pārinstalēt un instapic uzinstalēts. Ielogojoties aplikācijā un izvēloties attēlu, kuru velētos pievienot instagram, notiek negaidītais, tieši tāda pati problēma kā iepriekšējām programmām. Neizdevās pievienot attēlu, jo aplikācija instapic restartējās.

instagram datorā


Nācās mēģināt pēdejo varbūt ne tik drošo variantu. Lietot starpniecības programmu gramblr. Programma pieprasa autorizēties ar instagram lietotāju. Pēc autorizēšanās variet izvelēties attēla failu, kura izmērs nepārsniedz 500 kb un, kurš ir kvadrāta formā. Respektīvi, pirms vēlaties pievienot attēlu instagram, Jums ir nepieciešams šo attēlu rediģēt ar kādu no programmām. Pats lietoju croppola.com, online režīmā ir iespējams pievienot attēlu un to uzreiz rediģēt. Saglabājot attēlu uz cietā diska pēc tam ir iespējams šo attēlu ar programmas gramblr palīdzību augšupielādēt instagram kontā.

Vairāku dienu cīniņā ar instagram  tomēr uzvarēju šo cīņu un veiksmīgi izdevās augšupielādēt fotogrāfijas instagram lietojot datoru un programmu gramblr.

Šobrīd esmu uz Windows 8.1 taču nezinu cik ilgi palikšu ar šo operētājsistēmu. Startējās daudz ātrāk kā Windows 7, taču ir savi mīnusi un plusi.

Tātad, ja vēl kāds vēlas lietot instagram ar datora palīdzību, tad kontu variet izveidot, ar tādām programmām kā bluestack vai instapic, vai citām līdzīgām. Taču ,ja konts ir tad programmu gramblr variet lietot uzreiz autorizējoties ar instagram datiem. Kā zināms, tad caur interneta pārlūku arī var ielogoties instagram profilā un aplūkot savas augšupielādētās fotogrāfijas.

instapic instagram datorā


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru