svētdiena, 2014. gada 2. novembris

Kā mašīnā uzsildīt ūdeni un pagatavot kafiju?

Tuvojas ziema līdz ar to laiks paliks vēsāks. Dodoties ceļojumā ar mašīnu, bieži vien ceļojuma laikā labprāt iedzertu siltu tēju vai kafiju. Protams, ceļojuma laikā ir iespēja piestāt kaut vai pie kāda benzīntanka un nopirkt šo kafiju vai tēju, bet situācijās, ja atrodaties kaut kur tālu prom no apdzīvotas vietas, piemēram pie kāda ezera, tad šāda iespēja nebūs. Protams, pie ezera arī ir iespējas, iekurināt ugunskuru un uz tā uzvārīt ūdeni, taču ir alternatīvi risinājumi, kuri šo ūdens uzvārīšanas procesu var atvieglot, pie tam to var darīt mašīnā, siltumā.

Internetā es atradu divus alternatīvus veidus kā mašīnā uzsildīt ūdeni. Lētākais veids ir labi zināmā ūdens spirāle, kura darbojas no 12 voltiem. Šo ūdens spirāli ir iespējams pieslēgt pie mašīnas piepīpētāja.

ūdens spirāle 12 volti

Šī ierīce nav dārga un ebay to var iegādāties par 3,68 dolāriem, piegāde ir bezmaksas. Labs risinājums, kuru iespējams varētu turēt mašīnā.

Otrs risinājums man patīk labāk, taču tas attiecīgi ir arī dārgāks. Neliels ūdens sildāmais automāts, kuru arī ir iespējams pieslēgt pie mašīnas piepīpētāja, jo tas darbojas ar 12 voltiem. Šis variants man liekās labāks, jo nāk līdzi trauciņš, kurā uzsildīt šo ūdeni kā arī nāk līdzi krūzīte, kura vienlaicīgi kalpo kā vāciņš šim nelielajam ūdens sildīšanas automātam.

kā mašīnā uzsildīt ūdeni

Cena šim nelielajam ūdens sildīšanas aparātam ir 15 dolāri + sūtīšana, to arī ir iespējams pasūtīt mājas lapā ebay. Cenas gan ir dažādas, ir arī dārgāki varianti, kur nāk līdzi vairākas krūzītes un ir iespējams ieliet vairāk ūdeni, kā arī ir lētāki varianti. Konkrētajā aparātā var ieliet 450 ml ūdens. Ūdens sildīšanas laiks 15 minūtes. Ūdens uzsildīšanas temperatūra ir līdz 100 grādiem.

Ja plānojiet pasūtīt šīs lietas no ebay, tad ieteiktu izmantot paypal, jo tā ir drošāk nevis pa taisno ar bankas pārskaitījumu.  Variet izlasīt noderīgu informāciju par to kā paypal reģistrēt kredītkarti
Ar paypal norēķināties ir drošāk, jo ja prece gadījumā līdz Jums nenonāk, tad ir iespēja atgūt naudu.


Ebay mājas lapā bieži vien var atrast interesantas ierīces, kuras īpaši dārgi nemaz nemaksā. Ebay jau iepērkos vairākus gadus un par preču kvalitāti es nesūdzos, lai gan visas lietas pārsvarā nāk no Ķīnas. Ebay es pērku ne tikai elektropreces, bet dažreiz arī apģērbu. Daudzi jautā, kā tu zini, ka derēs nopirktā lieta. Patiesībā, ja ir zināmi izmēri, tad kāpēc, lai šī lieta nederētu.  Galvenais nosacījums ir tāds, ka pērkot kādu no precēm, ļoti rūpīgi ir jāizlasa preces apraksts, ieteicams to darīt pat divreiz, jo ne vienmēr apraksts atbilst ievietotajiem attēliem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru