sestdiena, 2014. gada 6. septembris

Всё и сразу - visu uzreiz

Всё и сразу ir filma, kurā stāsts par diviem vīriešiem, kuri vēlās mainīt savu dzīvi. Viņiem ir apnikusi parastā rutīna un sliktie dzīves apstākļi. Ir liela vēlēšanās kaut ko mainīt. Viens no draugiem apsver iespēju doties uz Maskavu ar cerību, ka tur dzīve būs labāka, jo vecāki iespējams palīdzēs atrast darbu. Taču otrs draugs viņu atrunā no šīs domas, piedāvā riskēt un pamēģināt kaut ko ne tik likumīgu. Plāns ir sadarboties ar cilvēkiem no kriminālās sabiedrības. It kā viss izklausās ļoti vienkārši un uzdevums arī nav tik sarežģīts, taču šiem vīriešiem nekad tā īsti nav bijusi pieredze ne ar ieročiem ne kriminālo aprindu dzīvi. Taču viss vienmēr sākās ar pirmo reizi, tieši tādēļ viņi nolemj pamēģināt. Protams, viss neiet kā iecerēts. Pirmās problēmas jau sākās ar transportu un, protams, tā nebūt nebija vienīgā problēma visā uzdevuma izpildes gaitā.

Filmas Всё и сразу kadri:

vse i srazu

vse i srazu 2014

vse i srazu

Filmas beigās tika pierādīts, ka īsti draugi ir un paliek labi draugi.Savā ziņā to, ko parādīja filmas beigās, tas bija tāds kā pavērsiens, kas no žanra komēdija kļuva par žanru drāma. Kopumā filma man patika.

Dziesmu, kuru viņi klausās mašīnā sauc Vive la Fête - Stupid Femme. Filma Всё и сразу iznākusi 2014. gadā. Noskatoties treileri, man pirmais iespaids bija, ka filmas stāsts būs par rajoņčikiem, bet patiesībā stāsts bija pavisam par citu tēmu. Piedalās tādi aktieri kā - Никита Ост, Антон Шурцов, Александр Паль, Юлия Хлынина, Артем Костюнёв, Андрей Муравьёв, Александр Шаляпин, Андрей Галактионов, Игорь Тарасевич, Ольга Возовая

Līdzīga filma par kriminalās sabiedrības dzīvesveidu - reshela

1 komentārs: