svētdiena, 2014. gada 21. septembris

Triple dog - Смелые игры

Filmā Triple dog - Смелые игры, ir stāsts par kādu meiteni, kurai ir dzimšanas dienas ballīte. Pie viņas nāk ciemos draudzenes, kuras ir nedaudz atšķirīgas un viņu dzīves stils ir pilnīgi savādāks. Sākumā visas ilgi nevar vienoties par to, kā svinēs šo dzimšanas dienas ballīti. Taču uzstājīgākā draudzene piedāvā kādu spēli. Šīs spēles noteikumi ir pavisam vienkārši. Izvēlās cilvēku, kurš šo spēli uzsāk, savukārt, tas kurš spēli uzsāk izvēlās cilvēku, kurš uzdos izpildīt kādu uzdevumu. Spēles mērķis ir tāds, ka bankā saliek naudu un var arī salikt dažādas citas vērtīgas lietas kā, piemēram, telefonus. Ir nepieciešama video kamera, lai visas spēles darbības tiktu iemūžinātas un vēlāk varētu izvērtēt ar balsojumu, kurš spēles dalībnieks uzvar. Pagaidām viss vēl izklausās ļoti jauki, taču spēlē ir kāds neliels āķītis. Gadījumā, ja spēles dalībnieks nevar izpildīt uzdevumu vai atsakās to darīt un šo uzdevumu izpilda tas spēles dalībnieks, kurš šo uzdevumu ir uzdevis, tad tam spēles dalībniekam, kuram šis uzdevums bija jāizpilda, tiek nodzīti mati uz nullīti. Tā kā spēlē piedalās tikai meitenes, tad, protams, spēles cena ir ļoti augsta. Spēles uzdevumu uzdot tikai tie cilvēki, kuri to vēl nav darījuši, jeb precīzāk var izvēlēties no tiem cilvēkiem, kuri nav uzdevuši kādam spēles dalībniekam uzdevumu. Pēdējais, kurš izpildīja uzdevumu, izvēlās nākamo dalībnieku, kurš pildīs kāda uzdoto uzdevumu. Spēles laikā atklāsies kāds noslēpums par to, kas notika ar kādu no meitenēm, kura agrāk mācījusies ir tajā pašā skolā, kura šobrīd mācās šīs jaunietes.


Filmas kadri Triple dog - Смелые игры :

triple dog

triple dog filma

filma par jauniešiem

Filmas doma par šādu spēli, protams, ir interesanta, taču prasījās, lai aktieri tiktu attēloti kā pieauguši cilvēki un stāsts būtu nevis par skolnieku dzīvi, bet gan par pieaugušu cilvēku dzīvi, līdz ar to arī spēles uzdevumi būtu daudz nopietnāki. Bet kopumā filma bija laba, viegla un neprasīja lielu piepūli domāt un iedziļināties notikumos.

Filmā triple dog piedalās tādi aktieri kā -  Britt Robertson, Alexia Fast, Scout Taylor-Compton, Janel Parrish, Emily Tennant, Carly McKillip, Aubrey Mozino, Brett Davern, Jeffrey Ballard, Richard Harmon, Nolan Gerard Funk, Sefton Fincham, Jesse Reid, Sarah-Jane Redmond, Wanda Cannon.

2010. gada filma, kuras žanrs ir drāma, trilleris. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru