pirmdiena, 2014. gada 22. septembris

Fruitvale station - Станция Фрутвейл

Filma Fruitvale station - Станция Фрутвейл ir biogrāfiska drāma, kura ir veidota pēc patiesiem notikumiem. Pirmizrādes datums 2013. gada 26. jūlijs.  Filmā tiek atveidots kāds personāžs Oskars Grants, kur tiek stāstīts par viņa dzīvi. Puisim dzīve nav no tam krāsainākajām. Ir nācies sēdēt cietumā, taču viņš vēlās savu dzīvi mainīt un visu sākt no baltas lapas. Lai kā viņš censtos nav tā, ka viss izdotos. Ir problēma dabūt darbu, tādēļ nākas piestrādāt un nopelnīt ar vecajām metodēm, pārdodot zālīti. Taču Oskars Grants tā vairāk nevēlās dzīvot un nevēlās vairs nevienu pievilt no sev tuvajiem cilvēkiem.

Jauno gadu Oskara Granta meitene piedāvā sagaidīt centrā, kopā ar draugiem. Puiša māte pārliecina, ka uz svinībām ir jādodas ar metro, lai nebūtu par neko jāuztraucas un varētu lietot alkoholu. Puisis it kā vēlējās braukt ar mašīnu, taču tomēr piekrita mātes padomam. Pēc jaunā gada svinībām, Oskars ar savu meiteni un draugiem devās atpakaļ uz mājām, taču viņi nenojauta, kas viņus sagaida Fruitvale stacijā.

Kadri no filmas Fruitvale station - Станция Фрутвейл:
Fruitvale station

filma Fruitvale station

Станция Фрутвейл

Oscar Grant

Filmas fruitvale station imdb vērtējums ir 7.5.

Sākumā sākot skatīties šo filmu es nezināju, ka tā ir balstīta uz patiesiem notikumiem. Pēc filmas noskatīšanās pirmais, ko es darīju meklēju vai tā tiešām ir taisnība, kas tika filmā attēlots. Kā izrādījās, tad tiešām filma ir veidota balstoties uz patiesiem notikumiem. Ja tā nebūtu biogrāfiskā drāma, tad noteikti es vēlētos redzēt daudz lielāku darbību filmas sākumā. Taču tā kā tā ir biogrāfija, tad palielam, tiek attēlotas ainas no Oskara dzīves. Lai nu kā, filmas beigas pielika tādu treknu punktu un tādas beigas es noteikti, ka negaidīju. Lai arī zināju, ka žanrs ir drāma, es domāju, ka scenārijs būs pavisam savādāks.

Tiem, kam patīk filmas uz patiesiem notikumiem, noteikti patiks arī šī filma, jo pēc tās noskatīšanās būs daudz jautājumi, kurus būs interese noskaidrot youtube.

Filmā Fruitvale station piedalījās tādi aktieri kā - Michael B. Jordan, Melonie Diaz, Octavia Spencer, Kevin Durand, Chad Michael Murray, Ahna O'Reilly, Ariana Neal, Keenan Coogler, Trestin George, Joey Oglesby, Michael James, Marjorie Crump-Shears, Destiny Ekwueme, Bianca Rodriguez III, Julian Keyes.

Noskatoties filmu fruitvale station un uzzinot to, kādi bija tālākie notikumi, kuri bija aprakstīti filmas titros, tad rodas priekšstats par to, cik negodīgā pasaulē mēs dzīvojam, ka pret katru cilvēku pieiet ar individuālu attieksmi.Tie, kas noskatīsies filmu domāju, ka sapratīs, ko es ar to biju domājis.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru