otrdiena, 2014. gada 12. augusts

Piena spēks un piena produkti

Piena produkti ir jālieto ik dienas uzturā, jo tie cilvēka organismam ir nepieciešami, lai stiprinātu kaulu uzbūvi. Ir kāds piena produkts, kuru pēdējā laikā sāku lietot uzturā aizvien biežāk. Katrā ziņā man patīk šī produkta reklāma un iepakojums. Varu teikt, ka labs mārketings. Es runāju par Smiltenes produktu Piena spēks, kurš paredzēts fiziski aktīviem cilvēkiem un sportistiem. Vislabākais no piedāvātajiem piena spēka produktiem ir tas, kuram pudele ir zilā krāsā, jo pienā ir 9% olbaltumvielas un tauki ir tikai 1%. Pēc fiziskas slodzes treniņa šis piena spēka produkts viennozīmīgi ir nepieciešams, lai atjaunotu iztērēto enerģiju.

piena spēks un piena produkti

Piena spēks cena ir svārstīga, taču vidēji tā ir 0,75 centi. Citi veikali piedāvā pirkt trīs uzreiz tādā veidā maksājot lētāk. Šodien, piemēram, bija akcija un varēja nopirkt par 0,69 centiem. Atsauksmes par šo produktu ir pozitīvas, garšīgs un veselīgs piens. Produkts ir iegūts no siera suliņām, kā rezultātā tam ir tik augsts olbaltumvielu procents. Piens ir labs kalcija avots un šim produktam ir ļoti zems tauku saturs. Sajaucot šo pienu blenderī ar augļiem var iegūt ļoti sportisku un veselīgu dzērienu.

Vēl ir iespējams iegādāties šo pienu ar garšām kā, piemēram, ar zemeņu, šokolādes vai vaniļas garšu.  Es pats lietoju uzturā tikai bez garšām, lai iegūtu maksimālu olbaltumvielu daudzumu.

Piena spēks pēc treniņa palīdz atjaunot iztērēto enerģiju treniņa laikā kā arī stimulē muskuļu augšanu. Piena produkta tilpums ir 460 grami, taču vienā reizē ieteicamais daudzums ir 200 ml. Kā jau zināms, tad organisms nespēj pārstrādāt visas nepieciešamās olbaltumvielas, ja tās tiek uzņemtas vienlaicīgi vienā reizē, tādēļ ir nepieciešams ieturēt intervālu, lai organisms spētu visu pārstrādāt.

Piena spēks piedāvā arī kefīru ar 4% olbaltumvielu saturu. Šī produkta kefīru es neesmu mēģinājis, bet gan jau ka ir labs tā pat kā piens.

Lasi arī par to cik daudz ir olbaltumvielas produktos


Es pats piena produktus lietoju katru dienu un iesaku to darīt arī citiem. Piena produkti satur ļoti daudz nepieciešamās vielas, kuras ir vajadzīgas cilvēkam. Piena produkti stiprina kaulu uzbūvi, matu saknes kā arī nagus.

1 komentārs:

  1. Piens ir ļoti garšīgs un arī veselīgs. Iesaku visiem šo produktu.

    AtbildētDzēst